Local

El Barça aposta per l'estil i el confort en la seva col·lecció de moda urbana 'Essentials'

La línia de roba, dissenyada per a home i dona a partir de colors neutres i perfectament combinables, està disponible en exclusiva a les Barça Store i a la plataforma d’‘e-commerce’ del Club

El Barça aposta per l’estil i el confort amb Essentials, la seva nova proposta de streetwear per a home i dona. Una col·lecció de moda casual pensada per al dia a dia, que ja està disponible de manera exclusiva a les Barça Store i en línia a través de la plataforma d’e-commerce del Club.

La col·lecció es compon de peces versàtils i siluetes còmodes que ofereixen un look desenfadat, dissenyades amb patrons de tendència. Totes incorporen, a més, un petit element distintiu del FC Barcelona en què es pot llegir ‘MÉS QUE UN CLUB’ i la inspiració de la càpsula Versatile and comfortable garments crafted for your everyday life, amb l’ús dels colors blaugrana i l’escut.

Entre les propostes per a home i dona destaquen des de dessuadores amb diferents tonalitats de colors neutres, com el caqui o el blau marí, fins a jaquetes esportives amb cremallera i interior de pelfa, que integren l’escut del FC Barcelona en la mateixa etiqueta que fa de distintiu en tota la col·lecció. També es presenten pantalons curts i polos a conjunt en color cru, unes malles curtes i un top esportiu, i també samarretes de màniga curta, entre d’altres, perfectament combinables amb la resta de peces de la col·lecció.

Tots els dissenys de la càpsula Essentials tenen l’objectiu de crear un outfit que garanteixi el màxim confort. Dissenys fàcils de combinar que inclouen tota mena de propostes i que s’adapten a tots els estils.

Col·leccions pròpies de moda urbana

El FC Barcelona aposta per la creació d’una sèrie de col·leccions pròpies de moda streetwear per vestir el dia a dia dels aficionats culers. El Club fa així un pas més en la seva aposta pel retail proposant noves línies de vestir, que complementen les opcions que ofereixen les equipacions oficials i d’entrenament, i que s’adapten a les necessitats del dia a dia.

Més notícies aquí