Local

Així serà la primera setmana d’entrenaments

El FC Barcelona 2023/24 es posarà en marxa aquest dilluns amb les habituals revisions mèdiques i proves físiques de cada pretemporada

Falten poques hores perquè el primer equip masculí del FC Barcelona es torni a vestir de curt. Aquest dilluns 10 de juliol l’equip comandat per Xavi Hernández arrencarà la seva pretemporada amb les habituals revisions mèdiques i proves físiques que en marquen l’inici que tindran lloc al matí, i un primer entrenament a la tarda.

Dimarts, l’equip completarà la seva primera doble sessió d’entrenaments, mentre que dimecres l’equip durà a terme un entrenament més. Dijous l’equip tindrà dia lliure i divendres el FC Barcelona tornarà a fer una doble sessió de matí i tarda. Dissabte l’equip farà el seu últim entrenament de la setmana, abans de tenir un diumenge de descans.

Cal recordar que la preparació del primer equip culer viurà un segon episodi a partir del dia 19, quan s’enlairi l’avió que durà el FC Barcelona fins als Estats Units, on es disputaran fins a quatre amistosos contra equips europeus. Seran contra el Juventus (22 de juliol), l’Arsenal (26 de juliol), el Reial Madrid (29 de juliol) i l’AC Milan (1 d’agost).

Més notícies aquí