Local

Ansu Fati es reincorpora als entrenaments

El davanter s'ha incorporat a la disciplina blaugrana, que ha encetat una nova setmana d'entrenaments per continuar la posada a punt per a la temporada 2023/24

Nova setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El FC Barcelona continua preparant la temporada 2023/24 i, aquest dilluns a la tarda, els blaugranes han completat una nova sessió preparatòria al Camp Tito Vilanova. Un entrenament que ha comptat amb la participació d'Ansu Fati, que ja va ser a la Ciutat Esportiva dissabte i que aquest dilluns s'ha reincorporat a la disciplina culer. D'altra banda, Pablo Torre no s'ha entrenat amb el permís del Club per resoldre el seu futur.

Vols la nova samarreta d'entrenament?
Vesteix igual que els jugadors del FC Barcelona durant les seves sessions a la Ciutat Esportiva
ACCÉS A LA BARÇA STORE

Si dissabte era Ansu Fati qui retallava les seves vacances i es presentava a la Ciutat Esportiva uns dies abans, aquest dilluns s'hi ha acostat Gavi. El migcampista ha visitat els seus companys abans de tornar als entrenaments amb l'equip.

Quan falten pocs dies perquè el conjunt de Xavi Hernández viatgi als Estats Units, els jugadors continuen la posada a punt per afrontar els primers reptes de la pretemporada.

 

 

Més notícies aquí