Local

La convocatòria per viatjar als Estats Units

Xavi comptarà amb 32 futbolistes a la gira de pretemporada pel país nord-americà, també amb el nou fitxatge d'Oriol Romeu que ja s'ha incorporat al grup

El BARÇA ON TOUR: US 2023 està a punt de començar. Amb les maletes ja gairebé preparades, els blaugranes emprendran aquest migdia el viatge cap als Estats Units per començar la gira de pretemporada. El debut de l'equip tindrà lloc el 22 de juliol davant la Juventus al Levi's Stadium de Santa Clara, al sud-est de San Francisco, i després es disputaran tres partits més contra l'Arsenal a Los Angeles, el Reial Madrid a Dallas i l'AC Milan a Las Vegas.

Vols saber més de la gira del Barça?
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
LLEGIR MÉS

Per afrontar aquests duels tan exigents, Xavi Hernández ha convocat un total de 32 futbolistes que formaran part de la gira nord-americana.

Una llista amb cares noves

Definits els futbolistes que viatjaran als Estats Units. Aquest matí, després de la darrera sessió matinal, abans de començar la gira de pretemporada, Xavi Hernández ha donat a conèixer la convocatòria. A la llista hi figuren un total de 32, amb la presència de les tres noves incorporacions, Iñigo Martínez, İlkay Gündoğan i Oriol Romeu. La convocatòria completa la formen Ter Stegen, R. Araujo, Gavi, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Dest, Ez Abde, Lenglet, Gündoğan, I. Martínez, Oriol Romeu, Mika Faye, M. Casadó, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín López, Àlex Valle, Aleix Garrido i J. Araujo, que s'incorporarà directament a Los Angeles.

Últim entrenament abans de viatjar

Abans de saber la convocatòria, els blaugranes han completat la darrera sessió preparatòria al Camp Tito Vilanova abans de començar la gira de pretemporada. L'entrenament ha comptat amb la participació del tercer fitxatge del FC Barcelona, Oriol Romeu. El migcampista ja ha completat la seva primera sessió culer. Qui no ha pogut participar ha estat Gavi, que continua de baixa per una gastroenteritis.

 

Més notícies aquí