Local

El pagament del Passi Barça 2023/24, entre el 24 de juliol i el 18 d’agost

Es podrà fer amb targeta bancària, en terminis de tres, quatre, sis o nou mesos, o bé de manera presencial a l’OAB

A partir de les 10 hores de dilluns 24 de juliol, els socis i sòcies del FC Barcelona que van reservar el Passi Barça 1er equip 2023/24 podran efectuar el seu pagament mitjançant targeta bancària, en tres, quatre, sis o nou terminis o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (de dilluns a divendres, de 9 a 16 hores i demanant cita). Per fer el pagament amb targeta bancària o en cas de fraccionament ho hauran de fer en el web del Club, concretament en l’apartat de tràmits en línia.

La data i l’hora màximes per fer el pagament del Passi Barça 1r equip 2023/24, en qualsevol de les tres modalitats, és el 18 d’agost, a les 20 hores. Si en aquest termini no s’ha pagat en un sol cop o s’ha seleccionat l’opció del pagament fraccionat, el 24 d’agost el FC Barcelona efectuarà el càrrec amb la totalitat de l’import, a través de l’habitual domiciliació bancària.

Decisió de la Junta Directiva

Des de la temporada passada, i davant el context econòmic, la Junta Directiva va considerar necessari oferir als seus socis i sòcies diferents possibilitats de pagament, per tal de donar facilitats per a l’adquisició de passis per gaudir dels esports professionals del FC Barcelona. Així, i tenint en compte que hi ha famílies que disposen de més d’un passi i que el cobrament suposa una important despesa, aquesta temporada també s’ofereix la possibilitat de finançar en diferents terminis l’import dels passis.

Els socis i sòcies amb Passi Barça 1r equip 2023/24 tenen l’entrada garantida a tots els partits que el Barça jugui a l’Estadi Olímpic Lluís Companys sempre que confirmin l’assistència, com a mínim, sis dies abans de cada partit, mitjançant el formulari que s’haurà habilitat a la Zona Socis Montjuïc 2023/24. Caldrà confirmar la presència partit a partit, a partir del moment en què se sàpiga la data i l’hora en què es juga.

Més notícies aquí