Local

Ja estan disponibles les entrades per al Barça Femení – Montpeller que es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff

Els socis i sòcies, que podran gaudir del 70% de descompte sobre el preu de l’entrada de públic general, i la resta d’aficionats i aficionades, ja poden adquirir les entrades a la pàgina web

Les actuals campiones de Champions, Lliga i Supercopa d’Espanya continuen despertant il·lusió de cara a la temporada 2023/24. Havent estat reconegudes recentment amb la màxima distinció del Parlament de Catalunya, la Medalla d’Honor en la categoria d’Or, l’equip de Giráldez s’ha convertit en un referent no només esportiu, sinó també de transformació social.

El dissabte 19 d’agost, a les 19 h, tornarà la festa del futbol del Barça Femení, en què es jugarà el primer partit de la pretemporada obert al públic a l’Estadi Johan Cruyff. El rival serà el Montpeller HSC, l’equip francès entrenat per Jean-Louis Saez i rival de l’equip també l’any passat al Gamper.

Les entrades ja estan disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 9 € i 15 €. A més a més, per la compra de tres o més entrades, els usuaris i usuàries poden accedir al 25% de descompte familiar amb el codi FCB25.

Les persones sòcies disposen d’un descompte del 70% en el preu d’una entrada i poden adquirir un màxim de sis entrades juntes si fan la compra per internet per a sis socis o sòcies, gaudint del mateix descompte.

Vine al Johan a veure el Barça-Montpellier!
Les campiones d'Europa reben el Montpellier el 19 d'Agost a l'Estadi Johan Cruyff. No et perdis el millor futbol femení del món!
COMPRA LES ENTRADES

Una altra via per aconseguir les entrades per a aquest partit és tenint qualsevol de les opcions de packs d’entrades per a la temporada 2023/24 comprades abans del divendres 11 d’agost, ja que tots els partits de pretemporada locals hi estan inclosos. Pel que fa a aquesta opció, el Club es posarà en contacte per correu electrònic amb les persones que comprin per explicar com sol·licitar les entrades de pretemporada.

Cal recordar que en aquests packs d’entrades per a la temporada 2023/24, els socis i sòcies tenen un 10% de descompte addicional.

Una pretemporada animada i internacional

El primer equip de futbol femení, amb part de la plantilla encara al Mundial, es prepara per a una pretemporada que, a més a més de comptar amb partits locals – 12 d’agost, partit a porta tancada amb l’AEM; el 19 d’agost l’amistós amb el Montpeller i, a finals d’agost, el Gamper– inclourà un tour sense precedents a Mèxic. Les blaugranes s’enfrontaran a les campiones del Clausura 2023 de la Lliga MX, el Club América Femenil, el 29 d’agost; i a les pentacampiones de la Lliga MX i actuals Campeón de Campeonas, el Tigres Femenil, l’1 de setembre.

Un cop hagin tornat del continent americà, el cap de setmana del 9 de setembre comença la Lliga, amb un calendari que ja està sobre la taula i que promet continuar oferint un bon espectacle de futbol amb les de Giráldez com a protagonistes.

Més notícies aquí