Local

Un agost de Gamper i de lliga!

Aquest mes tornarà la competició oficial per al primer equip, però abans, els de Xavi Hernández s'estrenaran a Montjuïc amb el 58è Trofeu Joan Gamper

L'agost ja és aquí i això significa que la fi de l'estiu és més a prop, però calma, no tot són males notícies. Amb l'inici del vuitè mes de l'any arriba el primer partit a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i comença la competició oficial a Can Barça. La pretemporada posarà el punt final el pròxim 8 d'agost amb el trofeu Joan Gamper i la Lliga donarà el tret de sortida el pròxim 12 d'agost amb el Getafe - Barça.

Un Gamper especial

Després de dos mesos d'espera, es podrà tornar a veure futbol a la ciutat de Barcelona. El conjunt de Xavi Hernández s'estrenarà a Montjuïc amb el 58è Trofeu Joan Gamper. El rival d'enguany és el Tottenham, un rival de categoria per acabar la pretemporada en plena forma. Així doncs, els blaugranes es retrobaran amb la seva afició el pròxim dimarts 8 d'agost a les 20 h.

Per primer cop a la història, el conjunt anglès i el barceloní es veuran les cares en la Festa del Gamper. En tan sols una ocasió l'equip del nord de Londres va ser convidat al trofeu, però en aquella època es mantenia un format de final a quatre, i malauradament, el Tottenham va ser eliminat abans de poder-se enfrontar al conjunt culer.

Comença la Lliga

El curs 2023/24 s’iniciarà durant aquest mes amb una nova edició de la Lliga, en què els de Xavi Hernández intentaran revalidar el títol de campions- En questa ocasió, debutaran contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez el 12 d’agost, 21.30h. Una setmana més tard, en la segona jornada, es disputarà el primer partit oficial del Barça a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. En aquesta ocasió, rebrà el Cadis el diumenge 20 d'agost a les 19.30h.

El FC Barcelona tancarà aquest primer mes de competició oficial amb la tercera jornada de Lliga davant el Villareal el 27 d’agost a les 17.30 h. Els barcelonistes visitaran la Ceràmica per tancar el primer mes de campionat.

Més notícies aquí