Local

Falta una setmana per al Gamper

El Tottenham Hotspur serà el primer rival que visitarà l’Estadi Olímpic Lluís Companys

D’aquí a set dies el FC Barcelona jugarà el primer partit com a local a l’Estadi de Montjuïc. El debut a la casa temporal de l’equip durant la temporada 2023/24 serà amb el Trofeu Joan Gamper. En l’edició d’enguany, la 58a, l’equip convidat serà el Tottenham Hotspur, convertint-se en el primer rival del Barça a l’Estadi Olímpic Lluís Companys aquest curs.

El segon Gamper del Tottenham

Tot i que serà el primer cop que els anglesos visitin l’Estadi de Montjuïc, el Tottenham ja sap que és jugar un Gamper. L’any 1986, els del nord de Londres van visitar Barcelona per jugar el torneig que aleshores disputaven quatre equips. Com el Barça va arribar a la final i el Tottenham va perdre la semifinal contra el PSV, els anglesos i culers no van arribar a enfrontar-se.

La pretemporada dels Spurs

L’equip d’Ange Postecoglu ha fet la gira de pretemporada per Àsia i el Pacífic. Tot i començar perdent el primer partit contra el West Ham a Perth (2-3), van acabar amb una gran victòria contra el Lion City Sailors singapurès (5-1). El jugador més en forma del partit va ser el davanter brasiler Richarlison, qui va anotar un hat-trick. La gira preveia també un amistós contra el Leicester City a Bangkok, però el partit va haver de ser suspès per la pluja.

Abans de jugar el Gamper, el Tottenham disputarà un amistós contra el Shakhtar Donetsk al seu estadi, el Tottenham Hotspur Stadium el diumenge 6 d’agost.

Més notícies aquí