Local

Doble partit a Israel

Thierry Henry i Bojan Krkic són les novetats per jugar davant el Maccabi Tel Aviv i el Maccabi Haifa al mes de setembre

Avui s’ha confirmat que els Barça Legends tornaran a jugar dos partits a Israel després de l’últim enfrontament dels homes dirigits pel 'Chapi' Ferrer a Zàmbia el darrer 24 de maig. D’aquesta manera, els Barça Legends es veuran les cares el 5 de setembre davant d’un combinat del Maccabi Tel Aviv i dos dies després, els blaugranes jugaran davant del Maccabi Haifa.

Aquesta serà la segona vegada que els Legends visitin Israel per disputar un partit. L’anterior ocasió va ser el juliol del 2021 quan van disputar un partit davant del Real Madrid Leyendas.

Thierry Henry i Bojan Krkic, les novetats

Una de les novetats que tindran els Barça Legends per a aquests dos enfrontaments serà la presència de Thierry Henry per primera vegada sota les ordres de Ferrer. El francès va jugar tres temporades amb el Barça (2007-10), amb el qual va aconseguir dues lligues, una Champions i una Copa del Rei, entre altres títols. L’altra és la de Bojan Krkic que també farà el seu debut vestint la samarreta dels Legends, després d’haver anunciat la seva retirada ara fa uns mesos.

Albert Ferrer també comptarà amb la presència de jugadors com Jesús Angoy, Xavi Guzmán, Frédéric Déhu, Sergi Barjuan, Jon Andoni Goikoetxea, Juliano Belletti, Roberto Trashorras, Jofre Mateu, Ludovic Giuly i Rivaldo, entre altres excomponents blaugrana.

 

Més notícies aquí