Local

16 jugadores del FC Barcelona disputaran els vuitens del Mundial

Sis de les vuit seleccions que representen les jugadores del Barça han obtingut un bitllet pels vuitens de final de la competició (FOTO FIFA.COM)

La fase de grups del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda ja ha acabat i ja coneixem les setze seleccions que disputaran els vuitens de final. Entre aquestes seleccions es troben 16 jugadores del Barça, representant sis seleccions diferents. Tres seleccions (Suïssa, Anglaterra i Suècia) s'han classificat com a primeres de grups. D'altra banda, Espanya, Nigèria i Noruega han accedit com a segones de grup.

Vine al Johan a veure el Barça-Montpellier!
Les campiones d'Europa reben el Montpellier el 19 d'Agost a l'Estadi Johan Cruyff. No et perdis el millor futbol femení del món!
COMPRA LES ENTRADES

Suïssa vs Espanya, primera eliminatòria amb enfrontament blaugrana

El primer duel de vuitens de final serà un partit amb representació culer a tots dos equips: La Suïssa de Crnogorčević, classificada com a primera del grup A, i la selecció espanyola de Cata Coll, Laia Codina, Irene Paredes, Ona Batlle, María Pérez, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Salma Paralluelo i Mariona Caldentey, segona classificada del grup C. Sent una de les més destacades la de Sant Pere de Ribes, ja que Aitana Bonmatí a més de jugar els tres partits (dos complets), va marcar un gol a la primera jornada davant Costa Rica.

Crnogorčević és la segona vegada que jugarà la fase final d'un Mundial, després de classificar-se el 2015 com una de les millors terceres classificades a la fase de grups. A més, la suïssa ha disputat tots els minuts de la fase de grups.

Per part del combinat nacional espanyol, Irene Paredes, Aleixa, Aitana i Mariona jugaran per segona vegada els vuitens de final d'una Copa del Món. Les altres blaugranes s'estrenaran en aquesta eliminatòria que es disputarà el proper dissabte 5'agost a les 7 hora de Barcelona.

Rolfö jugarà la seva segona fase eliminatòria d’un Mundial

La Suècia de Fridolina Rolfö s’ha classificat com a primera del grup G, amb cinc punts de diferència respecte a la segona classificada, Sud-àfrica. L’objectiu de Rolfö serà millorar el resultat que la seva selecció va obtenir el Mundial del 2019, arribant fins a les semifinals del torneig i guanyant el partit per al tercer i quart lloc, tindrà l’oportunitat de fer-ho diumenge 6 d’agost a les 11 hores davant els Estats Units.

La sueca està sent una peça clau de la seva selecció, els seus dos gols davant Itàlia i Sud-àfrica han ajudat a ser primeres de grup.

FIFA.COM

Engen i Hansen ja saben que són uns vuitens d’un Mundial

La selecció Noruega s'ha classificat com a segona del grup A, obtenint una plaça per a vuitens gràcies a la diferència de gols. Hansen i Engen disputaran per segon cop una eliminatòria de vuitens d'un Mundial. L'any 2019 també es van classificar per a la fase final, caient eliminades contra Anglaterra. Dissabte 5 d'agost a les 10 hora catalana, tindran l'oportunitat d'arribar a quarts si derroten al Japó.

Per la seva banda, les dues blaugranes han disputat minuts en els tres partits i Hansen va anotar un gol a la golejada davant les Filipines per classificar-se als vuitens de final.

Nigèria vs Anglaterra, segons vuitens amb duel blaugrana

L’any 2019 Nigèria va classificar-se per als vuitens de final gràcies a ser una de les millors terceres seleccions. Aquest any, l’equip d’Oshoala jugarà la fase final després d’obtenir la segona plaça del grup B. La nigeriana va marcar el gol de la victòria contra Austràlia al segon partit de la Copa del Món.

El seu rival serà l'Anglaterra de Keira Walsh i Lucy Bronze. Les angleses aspiren a, almenys, mantenir el nivell que han exhibit a la fase final de la Copa del Món en les últimes edicions. El 2015 i 2019, les lleones van arribar fins a la semifinal del torneig. Bronze va estar present en les dues edicions, mentre que Walsh va debutar en un Mundial a l'edició del 2019.

La mala notícia del Mundial per a les culers ha estat la lesió de Keira Walsh. L'anglesa es va lesionar davant Dinamarca a la segona data del campionat.

FIFA.COM

Més notícies aquí