Local

El calendari de la Liga Endesa

Els blaugranes ja coneixen quin serà el seu camí a la màxima competició estatal

El vigent campió de la Lliga Endesa, el FC Barcelona, ja sap quin serà el camí per iniciar la lluita pel títol. Els blaugranes han conegut el calendari de la lliga regular de la màxima competició estatal i us passem a explicar algunes de les dates claus:

Derbi per començar

El homes de Roger Grimau tenen un inici exigent, a la primera jornada. El rival serà el Joventut de Badalona, en un partit que es jugarà al Palau, el diumenge 24 de setembre a les 18.30 h. Un derbi per iniciar la Liga Endesa 23/24.

El primer desplaçament serà a la jornada 2 on els blaugranes visitaran la pista d’un dels equips que ha assolit l’ascens com és el Zunder Palència. La visita del Barça de Bàsquet a terres castellanes serà el divendres 29 de setembre a les 19 h

Barça Vs Madrid

El primer clàssic del bàsquet ACB arriba aviat en el calendari. Serà el proper 1 d’octubre que el FC Barcelona, a les 18.30 h, visita la pista del Real Madrid, a la tercera jornada de lliga.

La visita dels blancs a Barcelona serà el 7 d’abril del 2024, a les 18.30 h al Palau Blaugrana

La classificació per la Copa

Una de les dates importants del Calendari és la disputa de la Copa del Rey que tindrà lloc del 15 al 18 de febrer a Màlaga. Set equips lluitaran per ser-hi i a més dels locals, Unicaja, classificat com amfitrió i que és l’actual campió.

La classificació a les primeres 17 jornades marcaran els equips participants en aquesta competició. El Barça de Bàsquet tancarà aquesta primer volta a casa, davant el Monbus Obradorio el diumenge 7 de gener a les 17 h.

La fase regular finalitzarà el diumenge 12 de maig, en horaris a definir i els de Roger Grimau tancaran la seva participació en aquesta fase de la competició visitant la pista del Surne Bilbao Basket

Podeu veure el calendari de la fase regular de la Lliga Endesa clicant aquí

Més notícies aquí