Local

El Barça 2023/24, presentat a la seva nova casa

Ovacions, benvingudes, i les paraules de Xavi Hernández i Sergi Roberto han protagonitzat la rebuda de l'Estadi Olímpic a la plantilla blaugrana

Els culers ja han donat la benvinguda al FC Barcelona 23/24 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, la casa que l'acullirà durant tot aquest curs. Poc menys d'una hora abans de començar el Barça-Tottenham de la 58ª edició del Trofeu Joan Gamper, l'afició barcelonista ha ovacionat cadascun dels membres del cos tècnic i dels jugadors en la seva presentació oficial prèvia a un curs que es torna a presentar il·lusionant, amb la defensa del títol de Lliga i l'ambició per tenir un gran rendiment a Europa.

Els Castellers de Vilafranca enceten la festa

Però abans de la feina, tocava la festa. Inaugurada pels Castellers de Vilafranca, que han embadalit tots aquells que ja estaven a les grades i que ha seguit cada cop que s'han corejat els noms dels integrants de la plantilla.

Amb especial afecte quan ha saltat a la gespa Xavi Hernández, les noves incorporacions (Gündoğan, Oriol Romeu i Iñigo Martínez) o futbolistes molt estimats com Balde, Pedri o Robert Lewandowski i els quatre capitans de l'equip. Amb tots a la gespa, en formació, ha estat el torn de prendre la paraula, i ho ha fet Sergi Roberto, en la seva estrena com a primer capità, i també Xavi Hernández, en el seu segon Gamper com a entrenador culer.

Les paraules del nou primer capità

Primer, el reusenc ha volgut "donar la benvinguda a les noves incorporacions. Això és casa vostra", ha remarcat. A títol personal ha destacat que "és un moment molt especial, el ser el primer capità del club de la meva vida. He tingut grans exemples, i espero defensar aquest club i aquests colors com ho han fet ells."

A més, dirigint-se a tots els culers i fent referència a l'Estadi Olímpic, ha recordat que aquesta serà casa nostra i esperem que ens feu sentir com a l'Spotify Camp Nou. Al final de temporada ens tornarem a trobar per aixecar molts títols".

I la petició de l'entrenador

En la mateixa línia s'ha expressat Xavi Hernández, que ha assegurat que "serà una temporada atípica, canviem de casa i us necessitem més que mai, culers. L'equip es deixarà la pell com ha fet sempre i l'objectiu segueix sent guanyar tots els títols aquesta temporada," ha ratificat, abans d'enfilar el camí de vestidors per última vegada en aquesta pretemporada abans d'un partit. 

Ara, després de la festa del Gamper, el Barça 23/24 estarà més que preparat per estar a l'altura del que s'espera d'ell.

Més notícies aquí