Local

Xavi Hernández: “Hem fet un final de partit molt bo”

El tècnic de Terrassa creu que l’equip ha estat millor al segon temps i s’ha sentit a gust en l’estrena a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Xavi Hernández ha marxat satisfet de l’estrena del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Pel resultat, un 4-2 amb remuntada inclosa contra el Tottenham Hotspur, i també per l’estadi, que acollia el primer partit de la temporada culer. “He tingut sensacions bones. Ens han agradat els vestidors i les instal·lacions, hem estat a gust. Ha vingut gent i la gent ha de saber que els necessitem”, ha declarat Xavi un cop acabat el partit.

Sobre el partit en sí, el tècnic ha vist coses positives i també negatives. “Hem fet un final de partit molt bo però segurament no hem estat tan bé com el dia del Madrid o de l’AC Milan”, ha arrencat. Ha lloat el rival, el Tottenham: “Hem jugat contra un gran equip, que ha tingut molt de ritme i intensitat i ens han dominat en certs moments”.

Per al tècnic, el Barça ha estat “fluixet” al primer temps, tot i començar-lo bé amb un gol matiner, i ha millorat al segon. “Els que han sortit al segon temps han estat molt bé”, ha afegit, abans de desfer-se en elogis cap a Lamine Yamal, Ansu Fati, Ferran Torres... Tots ells han estat decisius en la gran remuntada culer en el tram final de partit.

Preguntat sobre el tram final del mercat de fitxatges, Xavi ha transmès un missatge de tranquil·litat respecte les inscripcions de diversos jugadors del primer equip. “Des de la Junta i la Direcció esportiva són positius i em transmeten tranquil·litat”, ha declarat. No ha volgut parlar de noms de possibles reforços i també ha assegurat que Araujo només té “molèstis”, i no pas “lesió”, i en principi compta amb ell de cara al primer partit de Lliga d’aquest diumenge a Getafe.

 

Més notícies aquí