Local

Ferran Torres, el pitxitxi de la pretemporada

El davanter blaugrana ha marcat tres gols entre la gira i el Gamper, on ha estat el màxim goleajdor

Amb la victòria davant el Tottenham en el Gamper 2023, el Barça ha acabat la pretemporada i ja ho té tot a punt per començar la temporada 2023/24, que s'iniciarà el proper diumenge 13 d'agost al camp del Getafe.

Però ara, una vegada acabada la fase de preparació toca fer un repàs per saber com arriben els blaugranes al nou curs, on ha destacat un nom propi; Ferran Torres, que ha estat el màxim golejador de la pretemporada amb tres gols en quatre partits.

Els golejadors de la pretemporada

L'equip de Xavi Hernández ha disputat quatre partits aquesta pretemporada, els tres de la gira pels Estats Units davant l'Arsenal, el Reial Madrid i el Milan, i el Gamper a l'Estadi Olímpic Lluís Companys davant el Tottenham. Amb balanç favorable pels blaugranes que han sumat tres victòries i fins a set jugadors diferents han marcat gols.

En aquests quatre partits, Ferran Torres destaca per ser el màxim golejador de la plantilla. El valencià va marcar a la derrota contra l'Arsenal i davant el Reial Madrid a la gira, amb un gran gol picant la pilota per sobre Courtois. Mentre que també va marcar el gol de l'empat al Gamper quan faltaven pocs minuts pel final.

Cap altre jugador del Barça ha marcat tres gols en aquesta pretemporada, però sí que hi ha dos jugadors que han marcat dos gols; Lewandowski i Ansu Fati, El polonès va estrenar la gira pels Estats Units amb l'Arsenal i va marcar el primer gol del Gamper, mentre que el "10" blaugrana ha marcat gol en els últims dos partits, el del Milan i el Gamper.

I finalment, hi ha quatre jugadors més que han marcat gol en aquests partits: Raphinha, Dembélé, Fermin i Abde. El brasiler va marcar el segon gol del Barça en l'estrena de pretemporada davant l'Arsenal, Fermin va posar el 2-0 en el marcador al Clàssic de Dallas i Abde va tancar el Gamper amb el 4-2.