Local

Últim entrenament abans de debutar a la Lliga

Tots els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat al camp Tito Vilanova a poc més d'un dia de jugar al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe

El Barça vol arribar a la seva estrena en la Lliga 2023/24 en les millors condicions per poder defensar el títol aconseguit la temporada passada. La primera prova per a fer-ho és en la complicada visita al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe (diumenge a les 21.30h), en una plaça sempre difícil i contra un equip que, de nou sota les ordres de José Bordalás, és un os duríssim.

Abans de desplaçar-se el mateix diumenge cap al sud de Madrid, els homes disponibles del primer equip dirigit per Xavi Hernández han dut a terme una última sessió d'entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gampr, el que es podria considerar, també, l'últim entrenament de la pretemporada blaugrana.

En el total de quatre amistosos, els culers han tingut un balanç de tres victòries (3-0 al Reial Madrid, 1-0 al Milan i 4-2 al Tottenham en el Gamper) i només una derrota (5-3 contra l'Arsenal en el primer partit). Ara, els duels ja tenen un valor de tres punts, i el Barça buscarà que aquests tres primers tornin amb l'equip cap a Barcelona.

 

Més notícies aquí