Local

El Barça de bàsquet 23/24 ja treballa

Primer dia de la nova temporada per als homes de Roger Grimau

Primera hora del matí de dilluns a la Ciutat Esportiva i els jugadors del Barça de Bàsquet ja s’acostaven a les instal·lacions blaugranes. Era el moment de tornar a la feina i iniciar la nova temporada.

En primer lloc els jugadors han realitzat les proves mediques, en els Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva. Satoransky, Laprovittola, Paulí, Caicedo, Kalinic, Da Silva, Vesely i Nnaji han estat els jugadors del primer equip en realitzar aquestes proves.

Primer treball

Un cop finalitzades les proves mediques ha estat el moment de començar el contacte amb la pista i amb la pilota, on els jugadors presents han fet el primer treball físics de la temporada.

Jabari Parker no ha pogut participar de la sessió, ja que el retard dels vols ha endarrerit la seva presència a Barcelona, tot i que ha pogut saludar els seus nous companys.

Els blaugranes tornen dimarts a entrenar a la pista del Palau Blaugrana, on s’afegiran els joves Agustín Ubal, Dayan Nessah, Dame Sarr, Mathieu Grujicic, Miquel González de Ubieta i Tayshaun Gipson.

Abans d’iniciar la sessió d’entrenament, el blaugrana Tomas Satoransky ha valorat com afronta la nova temporada:

 

Més notícies aquí