Local

Mapi León i Alexia s'incorporen a la gira per Mèxic

La central i la migcampista ja formen part del grup, que ha viscut una jornada molt intensa al costat dels milers de culers que els donen suport

Tenim dues incorporacions de luxe al Barça Femení per afrontar la gira de pretemporada per Mèxic, i són les de Mapi León i Alexia Putellas, la primera campiona del món en incorporar-se a la feina. Totes dues han arribat juntes per posar-se a les ordres de Jonatan Giráldez i ja han fet el primer entrenament a territori mexicà, preparant els partits contra l'Amèrica i contra el Tigres, del 29 d'agost i l'1 de setembre.

Dia intens per al Barça a Mèxic

La central i la migcampista s'han afegit a la dinàmica de l'equip en un dia carregat d'activitats de tota mena. L'equip ha dut a terme una doble sessió d'entrenaments, i, entremig, també ha tingut lloc una roda de premsa de Jonatan Giráldez, Caroline Graham Hansen i Marta Torrejón, amb una donació de material inclosa juntament amb l'Amèrica.

Retrobament amb Pereira i gran jornada entre culers

Una de les representants del club mexicà ha estat l'exblaugrana Andrea Pereira, que s'ha retrobat amb moltes de les seves excompanyes, com es pot veure en algunes imatges de la galeria que surt al final del text. A més, els aficionats culers han pogut gaudir de ben a prop de la jornada, perquè el primer dels dos entrenaments s'ha fet a porta oberta, i també hi ha hagut un acte de Meet & Greet, en què han pogut parlar amb algunes de les jugadores, fer-se fotos o tenir la seva firma a les samarretes.

Tota una jornada festiva, de benvingudes, retrobaments i, sobretot, de molt barcelonisme a Mèxic, que viu amb passió l'arribada de les campiones d'Europa.

 

Més notícies aquí