Local

Barça 47-29 Granollers: La Supercopa Catalana, al sarró

El Barça s'emporta la 14a Supercopa Catalana seguida i la 23a en total superant un Granollers combatiu

L'extensíssim palmarès del Barça d'handbol ja té una copa més, després que els blaugrana hagin superat el Granollers (47-29) a la final de la Supercopa Catalana que s'ha disputat a Pavelló de Can Cases de Martorell. 

Els de Carlos Ortega han pogut contenir la valentia d'un Granollers amb una plantilla secundària i especialment jove, pensant en la tornada de l'eliminatòria europea contra el Constanta romanès, i que ha plantat cara sense por fins que li han durat les forces.

Domini culer en tot moment

Timothy N'Guessan, amb tres dels quatre primers gols del Barça, ha restablert la lògica després que els vallesans s'avancessin, i ha col·locat al Barça al capdavant en els primers minuts, i fins al final de tot. El Granollers intentava aguantar el ritme culer, però també ha escalfat motors Emil Nielsen, amb algunes aturades seguides per a frenar l'embranzida.

Tot i la diferència física, els assistents a les instal·lacions de Martorell han pogut gaudir d'un partit de dos equips desacomplexats, i de varietat tècnica i tàctica de tots dos equips. Al descans, el marge de vuit gols ja tenyia la Supercopa Catalana de blaugrana, i en els primers compassos de la represa encara s'ha eixamplat més.

La 23a Supercopa Catalana, la 14a de seguida

El fons d'armari i la frescor culer ha estat més que evident, i durant un tram de partit, a cada gol del Granollers, el Barça responia traient de centre amb rapidesa i marcant en la següent jugada. Al cap i a la fi, el partit ha servit per seguir agafant rodatge de cara a la temporada. No obstant això, aquest rodatge ha portat inclós un nou títol per a les vitrines barcelonistes.

Una nova Supercopa Catalana, que ja és la 23a de la història de la secció si tenim en compte les que es van guanyar sota la nomenclatura de Lliga Pirineus, fins al 2012. Des d'aquell moment, totes les Supercopes Catalanes que han existit amb aquest nom han estat pel Barça.

 

Fitxa tècnica

Barça: 47
Granollers: 29

Barça: Nielsen (0), Aleix (12), Mem (2), Carlsbogard (1), Javi Rodríguez (3), N'Guessan (3), Wanne (4) - set inicial - Pérez de Vargas (0), Gallego (3), Valera (2), Janc (2), Petrus (0), Zarzuela (4), J. Cikusa (0), P. Cikusa (4), Richardson (1), Barrufet (3) i Langaro (3).

Granollers: Amores (0), Guijarro (1), Castillo (3), Valera (1), Domingo (5), Víctor Romero (7) i Povill (1) - set inicial - López (3), Chaves (0), Massa (3), Eric Romero (0), Orts (2), Duran (1) i Carreño (1).

Parcials: 3-2, 7-6, 11-7, 14-8, 19-11, 22-14 / descans / 26,15, 29-17, 

Àrbitres: Ignacio Garcia i Andreu Marín.

Més notícies aquí