Local

Anna Cruz, una temporada més de blaugrana

La jugadora catalana continuarà vestint la samarreta del Barça CBS

Anna Cruz i el Barça CBS han arribat a un acord per renovar el vincle contractual que els uneix fins a la fi de l’actual temporada. Cruz continuarà aportant la seva experiència, tal com va demostrar la temporada anterior, en què va ser una peça clau de la gran temporada del Barça CBS, a la seva primera participació a Lliga Femenina Endesa.

Una crac del bàsquet

Cruz  va tornar a vestir la samarreta blaugrana la temporada passada, en què va arribar provinent del Casademont Saragossa. Nascuda a Barcelona el 1986, va créixer en el bàsquet formatiu de la UB Barça i va debutar amb el primer equip el 2002, encara en edat júnior. Cruz va formar part dels equips que van guanyar les Lligues del 2003 i del 2005.

La catalana té una àmplia trajectòria tant en lLigues europees com a la WNBA. Cruz va competir a la Lliga nord-americana amb els New York Liberty (2014) i els Minnesota Lynx (2015/2016), equip amb el qual va aconseguir l’anell de la WNBA el 2015. Amb el Dynamo Kursk, l’escorta catalana es va proclamar campiona de l’Eurolliga Femenina el 2017.

Més notícies aquí