Local

Protagonisme blaugrana en les convocatòries de seleccions

La gran novetat d'aquest període de partits internacionals és la presència de Lamine Yamal, que formarà part de la selecció absoluta espanyola

Aviat diferents blaugranes faran les maletes per disputar partits amb les seves seleccions en l’aturada d’aquest mes de setembre. Com és habitual, les llistes dels diferents països tenen presència blaugrana. Lamine Yamal, Balde, Gavi, Ter Stegen, Gündoğan, Christensen, De Jong, Kounde i Raphinha són els jugadors que tindran compromisos internacionals en els pròxims dies. El jove de La Masia que copsa focus amb l'equip de Xavi Hernández és un dels principals protagonistes d’aquesta finestra de seleccions. 

Lamine Yamal, convocat amb la selecció absoluta espanyola

El jove jugador de 16 anys del FC Barcelona, Lamine Yamal, viatjarà amb la selecció espanyola. La promesa blaugrana s’ha fet un lloc en la convocatòria de la selecció absoluta després que el passat mes de maig jugués l’Europeu amb l’equip sub-17 del combinat espanyol. En cas de disposar de minuts de joc, es convertiria en el jugador més jove en debutar amb la selecció espanyola, un rècord que actualment està en les mans d’un altre culer, Gavi. 

Precisament, el migcampista de Los Palacios y Villafranca i Balde són els altres dos jugadors del Barça que viatjaran amb la selecció espanyola per disputar dos partits classificatoris per a l’Eurocopa de 2024. El primer enfrontament es disputarà el 8 de setembre a les 18 hores (horari de Barcelona) contra Geòrgia. Xipre serà el pròxim rival del conjunt dirigit per Luís de la Fuente el 12 de setembre a les 20.45 hores (horari de Barcelona). 

Ter Stegen i Gündoğan, als amistosos de Die Mannschaft

El porter i el migcampista blaugranes, que ja acumulen més d’una dècada formant part de les convocatòries de la selecció germànica, jugaran dos amistosos contra el Japó i França. El primer partit tindrà lloc al Volkswagen Arena el dissabte 9 de setembre a les 20.45 hores (horari de Barcelona). El segon enfrontament es disputarà al Signal Iduna Park el dimarts 12 de setembre a les 21 hores (horari de Barcelona). 

Ja pots tenir la samarreta de Gündoğan!
Compra la nova equipació i llueix el nom del talentós migcampista alemany!
COMPRA-LA!

Raphinha, convocat in extremis 

L’extrem de Porto Alegre formarà part de la selecció brasilera. Tot i que en primera instància no va ser inclòs en la llista, la lesió del jugador del Reial Madrid, Vinícius JR, ha obert la porta al jugador blaugrana per vestir novament la samarreta groga de la ‘canarinha’. 

El brasil jugarà dos partits corresponents a les eliminatòries prèvies per al Mundial de 2026. El primer partit es disputarà el 9 de setembre a les 02.45 hores (horari de Barcelona) contra Bolívia i el segon partit es jugarà el 13 de setembre a les 04.00 hores (horari de Barcelona) contra el Perú. 

Christensen, amb Dinamarca

El central danès, que acumula 65 partits com a internacional, viatjarà amb la seva selecció per jugar dos partits classificatoris per a l’Euro2024. El primer matx serà contra San Marino el 7 de setembre a les 20.45 hores (horari de Barcelona) i el segon enfrontament serà el 10 de setembre a les 18 hores (horari de Barcelona) contra Finlàndia. 

Kounde continua sent un fix amb la selecció francesa

Jules Kounde, que ha jugat 21 partits amb la selecció francesa, ha estat seleccionat amb les bleus per als dos partits que disputarà la seva selecció durant el mes de desembre. El primer partit, contra Irlanda, correspondrà a les eliminatòries prèvies de l’Euro2024, és jugarà el 7 de setembre a les 20.45 hores (horari de Barcelona). 

Llueix la segona equipació de Kounde!
Compra la segona samarreta amb el nom del defensa a l'esquena
COMPRA-LA ARA

El segon partit serà un amistós contra l’Alemanya de Ter Stegen i Gündoğan el 12 de setembre a les 21 hores (horari de Barcelona). 

De Jong suma una nova convocatòria amb els Països Baixos

El seleccionador neerlandès, i exentrenador i jugador blaugrana, Ronald Koeman ha seleccionat Frenkie de Jong per jugar dos partits classificatoris per a l’Euro2024. El primer partit serà contra Grècia el 7 de setembre a les 20.45 hores (horari de Barcelona) i en el segon matx els Països Baixos es veuran les cares amb Irlanda el 10 de setembre de 2023 a les 20.45 hores (horari de Barcelona). 

Més notícies aquí