Local

Barça Atlètic - Real Unión: Estrena com a locals amb victòria (2-1)

Dos gols a la primera part han servit per sumar els primers punts de la temporada a l'Estadi Johan Cruyff

Primer partit a l'Estadi Johan Cruyff i primera victòria. El Barça Atlètic ha guanyat al Real Unión de Irún (2-1) en un partit que ha demostrat la solidesa defensiva del conjunt culer. Els gols de Pau Víctor i Unai Hernández han avançat al filial blaugrana al marcador. Tot i que Oyarzun ha retallat distàncies amb un gol olímpic, els tres punts s'han quedat a l'Estadi Johan Cruyff.

Primera part amb dos gols

La primera part ha començat de la millor forma possible per als homes de Rafa Márquez. Tot i que el Real Unión ha volgut tenir el domini de la pilota, el Barça Atlètic s'ha avançat al minut onze de partit. Després que els bascos disposessin d'una de les ocasions més clares, un refús de Mikayil ha afavorit que Diego Percan pogués sortir al contraatac. Gràcies a la seva velocitat s'ha desfet de la defensa rival i ha assistit a Pau Victor, que amb un gran retall s'ha generat l'espai per xutar des del punt del penal i no ha fallat, anotant el primer gol del partit (1-0). El gol de Pau Víctor ha estat un bàlsam per al filial blaugrana, que ha donat la volta al guió inicial del partit i ha estat cada cop més protagonista amb pilota.

El bon joc dels de Rafa Márquez ha acabat porpicionat el segon gol del partit abans del descans. Després d'una excel·lent jugada al primer toc per superar la pressió rival, Unai Hernández, des de la frontal de l'àrea, ha enviat la pilota al fons de la xarxa fregant el pal llarg (2-0).

Els bascos han disposat de la ocasió més clara del partit pocs instants abans d'arribar al minut 45 de partit. Antón Escobar ha rematat des de la mitja llunya però el xut ha marxat desviat pel costat esquerre de la porteria d'Astralaga.

Gran defensa per assegurar la victòria

Els primers deu minuts han començat amb un gran nivell defensiu del Barça Atlètic. Tot i això, el Real Unión ha aconseguit retallar distàncies gràcies a la pilota aturada. Alaín Oyarzun ha marcat un gol olímpic que ha entrat per a la porteria d'Astralaga fregant el segon pal (2-1). Amb el gol del conjunt basc, s'han succeït diverses ocasions per a ambdós equips, però sense l'efectivitat necessària per canviar el resultat del marcador. La solidesa de la defensa blaugrana ha estat clau per evitar que els bascos empatessin el matx.

L'ocasió més clara del filial blaugrana ha estat una rematada de Moha Moukhliss després de fer un gran control, però Ivan Pérez ha arribat a temps per enviar la pilota a córner. Per part del Real Unión, Antón Escobar ha tingut l'ocasió més clara en un remat una centrada des de l'àrea petita, però no ha estat precís i Astralaga ha desviat la pilota.

Amb tot, el Barça Atlètic ha sumat els primers tres punts de la temporada en el primer partit disputat a l'Estadi Johan Cruyff. La pròxima cita dels de Rafa Márquez serà el pròxim diumenge 10 de setembre a les 19.30 hores al Nou Estadi Costa Daurada per disputar el derbi català contra el Nàstic de Tarragona.

LA FITXA

Barça, 2
Real Unión, 1

Barça Atlètic: Astralaga, Héctor Fort, Mikayil Faye, Pelayo Fernández, Gerard Martín, Marc Bernal (Pau Prim min. 74), Moha Moukhliss, Aleix Garrido (Noah Darvich min. 84), Diego Percán, Unai Hernández (Pocho Román min. 74), Pau Victor.

Real Unión: Jordi Irazusta, Iván Pérez, Julio Martínez (José Carlos Martínez min. 46), Imanol Baz, Antonio Montoro, Iagoba Beobide (Víctor Eimil min. 80), Quique Rivero, Alaín Oyarzun (Alex Cerdá min. 71), Córdoba (Íñigo Muñoz min. 71), Alberto Solís (Peru Ruíz min. 83), Antón Escobar.

Gols: 1-0, Pau Víctor (min. 12), 2-0, Unai Hernández (min. 37), 2-1, Alaín Oyarzun (min. 57)

Àrbitre: Alejandro Morilla Turrión. Targetes grogues dels locals: Gerard Martín, Diego Percan. Targetes grogues del Real Unión: Julio Beobide, Imanol Baz, Iván Pérez, Iagoba Beobide