Local

Robert Lewandowski i El Sadar: història d'una redempció

Les dues vegades que el polonès ha jugat a Pamplona tenen un record ben diferent per al 'killer' blaugrana

Els desplaçaments a Pamplona per jugar contra l'Osasuna sempre suposen un dels partits més complicats de tota la temporada, però el Barça hi ha guanyat en les últimes dues campanyes amb exercicis de resistència i tenacitat. 

Tot i que el desenllaç hagi estat positiu en aquestes dues temporades, hi ha un futbolista que recordarà de manera molt i molt diferent els dos primers cops que va trepitjar el Sadar: Robert Lewandowski. El davanter va ser clau per forçar i transformar el penal que va significar l'1-2 definitiu, marcant així el seu segon gol de manera consecutiva en aquesta Lliga.

Un gol que va servir com a redempció per al golejador blaugrana en el seu partit número 50 amb el Club, i que va ser ben diferent de la seva primera visita a terres navarreses. El 8 de novembre de l'any passat, en la 14a jornada de la Lliga 2022/23, Robert Lewandowski va durar mitja hora abans de ser expulsat per Gil Manzano per doble targeta groga.

El Barça, amb un jugador menys, va acabar remuntant gràcies als gols de Pedri i Raphinha, però per a Lewandowski va ser només la tercera vegada en tota la seva carrera que era expulsat, i la primera (i única) amb el Barça. Però ara, amb el gol decisiu des dels 11 metres, ha pogut redimir-se i canviar l'ingrat record d'un dels camps amb més història del futbol espanyol. 

Un estadi que ara, també ha vist un gol de Robert Lewandowski.

Més notícies aquí