Local

Aitana: ‘’És un privilegi i un orgull haver rebut aquest premi’’

La migcampista blaugrana ha concedit una entrevista a UEFA.com després d’haver estat escollida com a millor jugadora de l’any per la UEFA

Amb la consecució de la Supercopa d'Espanya, la Lliga i la Lliga de Campiones amb el FC Barcelona i el Mundial 2023 amb la selecció espanyola, Aitana Bonmatí va ser guardonada el passat 31 d'agost com a millor jugadora de la temporada 2022/23.

En una entrevista als mitjans propis de la UEFA ha recordat la importància que té l'equip en aquest premi: ''Això hauria estat impossible sense l'esforç del nostre equip. Tinc al millor staff, als millors treballadors i a les millors companyes''.


Una temporada per al record

La temporada 2022/23 del Barça i el Mundial aconseguit per la selecció espanyola aquest estiu no es podria entendre sense la participació d'Aitana, que ha estat una jugadora clau per a ambdós equips. Sis anys després del seu debut amb la samarreta del primer equip del FC Barcelona, comencen a arribar les distincions individuals i la migcampista blaugrana és conscient de tot el treball que ha comportat aquest guardó: ''És un privilegi i un orgull haver rebut aquest premi. És un somni, i hi ha molt treball darrere d'això''.

Més notícies aquí