Local

Barça Legends 5-3 Maccabi de Tel-Aviv: Pluja de gols amb victòria culer

Els Barça Legends donen espectacle i vencen en el primer dels dos partits que disputen aquesta setmana a Israel

Els Barça Legends han acabat amb victòria el primer partit a Israel contra un Maccabi de Tel-Aviv amb el qual han jugat un partit obert (5-3), amb detalls de molts quirats de cracs com Ronaldinho, Rivaldo, Saviola o Bojan Krkic, en el seu debut amb l'equip.

Mínim avantatge al descans

Els culers ràpidament han estat a l'altura de les expectatives de la seva visita, i en una de les primeres jugades del duel s'han avançat en el marcador, amb un gol de Saviola culminant una assistència de Ronaldinho (1-0, min 2), que delectava els assistents en cada pilota que ha tocat.

La gran combinació entre el brasiler i l'argentí ha donat pas a l'empat israelita, en una jugada aïllada transformada per Badash (1-1, min 8). No obstant això, el domini culer era evident, i les ocasions s'anaven succeint una darrere l'altra.

Però ni Belletti, ni una falta de Ronaldinho, ni les ocasions de Rivaldo, Trashorras o dues de Giuly, amb una gran volea que el porter ha desviat a córner, podien trencar la igualada. Fins que ha tornat a aparèixer el "factor Ronaldinho", per provocar un penal que Rivaldo ha convertit en gol (2-1, min 34), perquè al descans s'hi arribés amb triomf blaugrana.

Debut amb gol de Bojan Krkic

A la segona part, de 40 minuts com la primera, s'ha viscut el debut de Bojan Krkic amb els Barça Legends, i no podria haver començat millor. Només ha necessitat quatre minuts per marcar el seu primer gol després d'una assistència de Trashorras (3-1, min 44).

Un altre lleidatà, Jofre Mateu, ha ampliat diferències amb una bona jugada individual (min 48), però el partit s'ha obert, i els israelians ho han aprofitat per amenaçar la victòria culer. Primer, amb un xut llunyà de Turgeman que ha desviat involuntàriament la defensa (4-2), i després amb la diana de Haim (4-3, min 77).

Abans, Bojan ha vist com el pal li negava el seu doblet, però la fusta no ha pogut fer res per evitar el gol definitiu de Roger Garcia amb assistència de Saviola, que ha acabat com a MVP d'un partit que ha estat una festa a les graderies, amb 16.000 espectadors, i a la gespa, amb una pluja de gols i triomf culer.

L'equip dirigit pel Chapi Ferrer disputarà el segon i darrer partit d'aquest viatge per Israel aquest mateix dijous dia 7 contra el Maccabi Haifa.

Fitxa del partit

Barça Legends: 5
Maccabi de Tel-Aviv: 3

Barça Legends: Angoy, Belletti, Déhu, Sergi Barjuan, Fernando Navarro, Trashorras, Jordi López, Giuly, Saviola, Rivaldo i Ronaldinho. També han jugat Xavi Guzmán, Francesco Coco, Juan Carlos Rodríguez, Goikoetxea, Roger Garcia, Giovanni, Jofre i Bojan Krkic.

Maccabi Tel Aviv: Uvarov, Shpungin, Ben Haim, Carlos García, Ziv, Shelach, Banin, Nimni, Shina, Zohar i Badash. També han jugat Shrauber, Kale, Yshai, Mishaelov, Tuviak, Revivo, Driks, Turgeman, Kubika, Baruch, Mesika, Gafni, Melika, Cohen, Haim, Biton i Tzarfati.

Gols: 1-0, Saviola (min 2); 1-1, Badash (min 8); 2-1, Rivaldo (min 34); 3-1, Bojan Krkic (min 44); 4-1, Jofre (min 49); 4-2, Turgeman (min 51); 4-3, Haim (min 77); 5-3, Saviola (min 79).