Local

El futur està en bones mans

El FC Barcelona és el primer equip que aconsegueix tres nominacions al trofeu Kopa en un mateix any

Ja sabem quins són els deu nominats al Trofeu Kopa. La revista France Football ha fet públics els noms dels jugadors joves que opten a guanyar el premi que reconeix el millor jugador sub-21 de la darrera temporada.

Xifra rècord

Enguany, el FC Barcelona ha assolit un rècord inèdit en la història d'aquest guardó que va nèixer l'any 2018: tenir tres candidats en un sol any. Fins ara, el Borussia Dortmund (2021 i 2022) i el Bayern de Múnic (2022) eren els únics equips que havien aparegut dues vegades en les llistes de nominats al Trofeu Kopa. També s'ha sumat a aquesta llista el Reial Madrid, amb dos nominats en la present temporada. 

Ara bé, amb la nominació dels blaugranes Gavi, Pedri i Balde, el Barça passa a ser l'equip amb més nominats en un sol any, una xifra que cap altre equip havia assolit abans. A més, Gavi i Pedri ja saben que és ser escollits com els millors jugadors joves de l'any. L'any 2021 el guardó va ser atorgat al canari i l'any passat Gavi va ser escollit el millor jugador sub-21. 

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara

Els culers també volen el Golden Boy

Més enllà del Trofeu Kopa, els blaugranes Gavi, Balde i Lamine Yamal estan nominats al Golden Boy, el premi que atorga la revista italiana Tuttosport al millor jugador sub-21. Els guanyadors del Trofeu Kopa en edicions anteriors, Pedri i Gavi, també van rebre el Golden Boy els anys 2021 i 2022. 

A banda del premi que s'atorga a través dels vots d'un jurat format per periodistes d'arreu del continent, s'entregarà un altre premi en què els aficionats seran els encarregats d'escollir el guanyador. No oblidis votar pels jugadors del FC Barcelona!

 

Més notícies aquí