Local

El Cens, a punt per als socis i sòcies menors d’edat

Els culers i les culers més joves poden actualitzar les seves dades a partir del 7 de setembre

Ha començat el curs en els terrenys de joc i també a les escoles, i aquest és el millor moment per posar en ordre les dades dels culers i les culers més joves. Per això, a partir del dijous 7 de setembre es posa en funcionament el procés d’actualització del Cens de socis i sòcies menors d’edat. El procediment és el mateix que en el cas dels adults, amb la diferència que per als socis i sòcies menors cal que el pare, la mare, o el tutor legal faci una validació declarant que és la persona representant del menor o la menor.

Els socis i sòcies d'entre 14 i 17 anys han de seguir el procés dels adults: fer una fotografia del DNI i fer-se una selfie. A més, hi ha l’opció de gravar-se la veu. Per la seva banda, els socis i sòcies de menys de 14 anys han de pujar una fotografia i poden afegir-hi el número de DNI.

El 31 d’octubre, data límit

Fins al dimecres 6 de setembre s’havia censat el 43% dels socis i sòcies més grans de 18 anys, un 35% del total. És important recordar que aquest procés d’actualització s’acaba el 31 d’octubre del 2023 i que els socis i sòcies que no hagin actualitzat les seves dades al Cens abans d’aquesta data no podran accedir a la renovació del seu carnet per a l’any 2024. La no renovació del Cens comportarà la pèrdua de la condició d’abonat o abonada en la renovació de l’abonament al Nou Spotify Camp Nou i també la pèrdua de la posició en la llista d’espera d’abonaments al Nou Spotify Camp Nou, amb la qual cosa no podran accedir a l’adquisició d’un abonament al nou estadi.

Creació del perfil digital

L’actualització del Cens i la creació d’un nou perfil digital de cada soci o sòcia menor i major d'edat són necessàries de cara a la modernització que impulsa el Club i a la gestió del funcionament de l’Espai Barça. Tenir identificats i conèixer els perfils dels socis o sòcies comportarà una millora en la comunicació, en els serveis i en tota la relació que hi pugui haver entre el Club i els seus associats. A més, permetrà als socis i sòcies gaudir, en un futur molt pròxim, dels nous serveis de què disposaran les noves instal·lacions.

 

Més notícies aquí