Local

València Basket – Barça CBS (65-59): Treball positiu

Les blaugranes demostren un bàsquet de qualitat davant un dels grans de la competició

El Barça CBS afrontava el seu segon partit de pretemporada davant un dels rivals més potents de la competició, València Basket, el vigent campió de Lliga. Tot i un inici contundent de les valències, les catalanes van millorar al llarg dels primers 20 minuts.

En el segon temps, l’actitud i el treball de les blaugranes va ser encomiable, per demostrar la bona base de treball que estan portant i les bones perspectives de cara a la nova temporada

Capacitat de reacció

La sortida inicial de les valencianes va sorprendre al conjunt blaugrana. Les de Ruben Burgos van mostrar la seva qualitat i amb un 14 a 2 en el minut 6, Isaac Fernández utilitzava el seu temps mort per redreçar la situació,. Poc a poc l’equip va entrar en joc i el primer quart finalitzava amb un 20 a 10.

La tendència de la sortida del 1r quart, es capgirava en el segon. Amb una Rakovic estel·lar, les blaugranes retallaven les diferències (20-17) amb el conseqüent temps mort de València Basket. L’equip seguia endollat i una cistella de Harden posava el 20 a 21, en el minut 14.

València Basket va tornar a tibar la corda i amb un 28 a 23, minut 16, va obligar a Isaac Fernández a parar el partit amb un temps mort. El Barça CBS no perdia la cara al partit i al descans 37 a 28.

Treballant fins el final

En els inicis del 3r quart, el Barça CBS seguia plantant cara, amb un joc ofensiu organitzat i demostrant els seus signes d’identitat de cara a la temporada, 42 a 32 en el minut 4. Però dos triples consecutius de les valencianes van eixamplar la diferencia (48-32) en el minut 5. Amb les diferències estabilitzades, Isaac Fernández tornava a donar entrada, com a Encamp, a la joves Muñoz, en el tercer quart, un quart que finalitzava amb 59 a 40.

En el darrer quart les blaugranes van continuar amb intensitat i van anar retallant la distància ,63 a 56 en el minut 38.Fernández també donava entrada a la júnior Subirats . Actitud, esforç i capacitat de lluita, és el que les jugadores blaugranes van demostrar, tot i caure per 65 a 59.

La fitxa del partit

València Basket: Fingall (8), Ouviña (8), Torrens (6), Casas (7) i Gulich (7) – 5 inicial- Hempe (4), Matic (-),Buenavida (2),Fam (2), Carrera (4), Florez (3) i Contell (14)

Barça CBS: Erjavec (4), Anderson (-), Guerrero (4), Drop (2) i Ginzo (8) – 5 Inicial- Broncano (5), Harden (10), Rakovic (17),Cruz (-),Pendande (9), Muñoz (-) i Subirats (-)

Parcials: 20-10, 37-28, 59-40 i 65-59

Àrbitres: Baena, Carrera i Domingo