Local

Nàstic de Tarragona - Barça Atlètic: Derrota en l'últim sospir (1-0)

Els blaugranes acumulen la segona desfeta de la temporada després d'un gol al minut 90 del conjunt grana

Desenllaç cruel per al FC Barcelona. El Barça Atlètic acumula la segona derrota de la temporada contra el Nàstic de Tarragona (1-0) en un duel molt igualat en què un gol al temps afegit ha decantat la balança cap al cantó local.

El conjunt de Rafa Márquez ha plantat cara a un rival que ha posat les coses difícils als blaugranes. La primera meitat ha estat molt igualada, però amb l'expulsió de Fermín a l'inici del segon temps i tota una part amb inferioritat numèrica ha acabat desgastant el conjunt culer. Tot i aguantar els 90 minuts amb empat en el marcador, el duel s'ha escapat a les acaballes amb un gol de Gorostidi.

Màxima igualtat

El Barça Atlètic no ha tardat gairebé ni dos minuts a avisar el conjunt tarragoní que sortia a totes per aconseguir els tres punts. Unai Hernández ha armat la cama per enviar un xut potent al centre de la porteria local, però Varo ha estat molt atent i ha blocat la rematada.

Amb la presentació feta, el conjunt de Rafa Márquez ha continuat buscant el gol a través d'algunes rematades llunyanes. Els blaugranes no han sabut trobar la manera de filtrar l'esfèrica i això ha provocat que les ocasions més clares hagin vingut de xuts des de la frontal de l'àrea.

Els culers han dominat el mig del camp i han sabut sortir de la pressió alta, però els tarragonins han plantat cara i no han permès que els barcelonistes acabessin amb èxit les jugades ofensives. Això ha permès viure un duel molt igualat en la primera part que ha acabat 0-0 en el marcador, després que a les acaballes dels primers 45 minuts anul·lessin per fora de joc un gol de Jardí.

Un gol en l'afegit decanta la balança

La segona meitat ha començat amb males notícies per al conjunt de Rafa Márquez. Fermín ha vist la segona groga i ha estat expulsat per una suposada agafada a Pablo Fernández. Amb un jugador menys, els blaugranes s'han hagut de fer forts en defensa, ja que el combinat tarragoní ha agafat empenta per posar en problemes els blaugranes.

Sens dubte, Marc Vidal ha estat el més destacat dels blaugranes al segon temps. El porter ha tingut aturades de mèrit com un braç de ferro al minut 52 per evitar el gol de David Concha i un blocatge al 75 d'un xut de Santamaría. Ara bé, els culers també han tingut una ocasió d'or per encetar el marcador. Percan ha estat a punt de marcar després d'interceptar un refús.

Finalment, quan semblava que el marcador no es mouria i el duel acabaria en taules, Gorostidi ha marcat el gol de la victòria pel conjunt local. El gol ha arribat en un servei de cantonada amb alguns refusos que han portat l'esfèrica fins a la frontal on esperava el jugador per perforar la porteria de Marc Vidal.

Un final cruel per als blaugranes, que acumulen la segona derrota de la temporada.

LA FITXA

Nàstic, 1
Barça, 0

Nàstic de Tarragona: Alberto Varo; Pol Domingo (Pochettino, min 81), Trigueros, Nacho González, Joan Oriol; Escudero (Gorostidi, min 69), Borja Martínez (Santamaría, min. 69), Montalvo, Concha (Marc Fernández, min 61); Jaume Jardí (Mario, min 81) i Pablo Hernández.

Barça Atlètic: Marc Vidal; Héctor Fort, Pelayo, Mikayil Faye, Gerard Martín; Marc Casadó, Moha, Aleix Garrido; Unai (Marc Guiu, min. 82), Diego Percan (Aleix Garrido, min. 82) i Pau Víctor.

Gols: 1-0, Gorostidi (min 90)

Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera. Grogues per als tarragonins David Concha i Gorostidi. Fermín López ha estat expulsat per doble amonestació.