Local

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya

El president Joan Laporta ha liderat la delegació culer en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

El FC Barcelona no ha faltat en la tradicional ofrena floral al Monument a Rafael Casanova en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que se celebra l'11 de setembre. La representació blaugrana a l'acte ha estat liderada pel president Joan Laporta, a més d'altres membres de la Junta Directiva com Rafael Yuste, vicepresident primer de l'Àrea Esportiva, Elena Fort, vicepresidenta de l'Àrea Institucional i portaveu de la Junta Directiva, Eduard Romeu, vicepresident de l'Àrea Econòmica, Miquel Camps, portaveu adjunta de la Junta i responsable dels Esports Amateurs, Josep Ignasi Macià, responsable de l'Àrea Social, Joan Solé, directiu responsable de l’Handbol, i Jordi Casals, president del Barça Atlètic.

També hi han estat presents Bojan Krkic, com a ambaixador del Club i Marta Segú, directora de la Fundació FC Barcelona.

En representació dels equips professionals hi eren Oriol Romeu, jugador del primer equip masculí, Jonatan Giráldez i Alexia Putellas, entrenador i jugadora del primer equip femení, i representants de totes les seccions. En bàsquet, l'entrenador Roger Grimau i el capità Àlex Abrines. En handbol, el coordinador esportiu Joan Marín, l'entrenador Carlos Ortega i el capità Dika Mem.

En futbol sala, el coordinador Jordi Torras, l'entrenador Jesús Velasco i el capità Sergio Lozano i en hoquei patins, el coordinador Gaby Cairo, l'entrenador Edu Castro i el capità Sergi Panadero. També hi ha hagut representació del futbol formatiu, amb els jugadors Enric Vilaró i Mario Franco i les jugadores Olivia Parareda i Laia Abelairas, quatre jugadors del Barça Genuine com Marc Cutillas, Guillem Anglès, Miquel Chavarría i Laia Utrilla i l'Agrupació Barça Jugadors, representada pel seu president Juan Manuel Asensi, el vicepresident Pere Valentí i el directiu Antonio Olmo.

Més notícies aquí