Local

Objectiu: tres de tres a casa

Els homes de Xavi Hernández afrontaran els tres compromisos següents com a locals

Finalitzats ja els partits de seleccions, els jugadors del Barça tornaran a la dinàmica blaugrana ia les competicions de clubs. Els homes de Xavi Hernández tenen per davant el repte de mantenir-se sòlids a la Lliga i arrencar amb bon peu la competició europea.

Després de dos partits lluny de casa previs a l'aturada de seleccions, davant del Vila-real (3-4) i l'Osasuna (1-2), el Barça gaudirà de tres partits consecutius a l'Estadi Olimpic Lluís Companys, on comptarà amb el suport i l'afecte de gent. Betis i Celta a Lliga i Royal Antwerp a Champions League seran els equips que visitaran Barcelona en un mes de setembre ple de trobades.

Barça-Betis, 16 de setembre

El Barça rebrà el proper dissabte 16 de setembre el conjunt bètic per disputar la jornada 5 de la competició de lliga. Els de Xavi buscaran seguir amb els bons resultats a la Lliga, on sumen tres victòries consecutives i encara no coneixen la derrota. L'equip culer va patir a l'últim matx a El Sadar, però va acabar sumant els tres punts gràcies a un penal convertit per Robert Lewandowski al minut 86. D'altra banda, els bètics arriben al matx després d'un bon inici i ocupant la setena plaça, amb dues victòries, un empat i una derrota.

Vols venir al FC Barcelona vs Real Betis?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Barça-Royal Antwerp, 19 de setembre

Només tres dies després, el conjunt blaugrana rebrà a l'Estadi Olimpic el Royal Antwerp per disputar el primer partit de Champions d'aquesta temporada. El Barça buscarà la seva primera victòria a la fase de grups de la competició europea davant el conjunt belga, abans d'enfrontar-se al Porto i al Xakhtar Donetsk.

Vols venir al FC Barcelona vs Royal Antwerp de Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Barça-Celta, 24 de setembre

Amb el primer repte europeu disputat, torna la Lliga però sense sortir de Barcelona. El Barça rebrà el 24 de setembre el Celta de Vigo a la sisena jornada de la competició domèstica. Els gallecs buscaran sumar una victòria davant d'un rival molt exigent i millorar així un inici de temporada amb alguns dubtes. El conjunt dirigit per Rafa Benítez suma només una victòria, un empat i dues derrotes a les quatre primeres jornades.

Vols venir al FC Barcelona vs Celta de Vigo?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

 

Més notícies aquí