Local

L’1x1 dels internacionals del Barça

Repassem com ha estat l’aturada de seleccions per als tretze convocats del FC Barcelona

Amb els partits internacionals finalitzats, els blaugranes que han disputat partits amb les seves seleccions tornaran ara a Barcelona per preparar el pròxim partit contra el Betis a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Fem un repàs de com ha estat aquesta finestra internacional per als jugadors del Barça.

Alemanya va 'in crescendo'

Els alemanys han jugat dos partits amistosos contra el Japó i França. Al ser els amfitrions de l’Eurocopa 2024, estan classificats automàticament per al torneig.

Ter Stegen va ser titular amb la seva selecció i va disputar els 90 minuts en els dos partits. En el primer dels dos amistosos que han disputat, els germànics van perdre contra el Japó (1-4). El segon matx, contra França, va acabar amb victòria per als alemanys (2-1).

D’altra banda, Gündogan va disputar també els noranta minuts contra el Japó i va repetir titularitat contra França, però es va retirar al minut 25 amb molèsties a l’esquena.

Victòria i derrota per a Kounde

La selecció francesa de Jules Kounde va guanyar el partit contra Irlanda corresponent a la fase prèvia classificatòria per a l’Eurocopa del 2024, mantenint el ple de victòries en el torneig. En el partit amistós contra Alemanya, les bleus van caure per 2-1. Kounde va ser suplent i va entrar al terreny de joc al minut 65.

Christensen vol fer-se un lloc a l’Eurocopa

Els danesos van sortir victoriosos en els dos partits classificatoris per a l’Eurocopa del 2024 que han disputat contra San Marino (4-0) i Finlàndia (0-1). El blaugrana Christensen va jugar els 90 minuts del partit contra Finlàndia que va acabar amb victòria per a Dinamarca.

Doblet de gols per a Lewandowski

La selecció polonesa va tancar l’aturada per seleccions amb una victòria contra les illes Fèroe (2-0) i una derrota contra Albània (2-0) en els partits classificatoris per a l’Eurocopa del 2024.

Lewandowski va disputar tots els minuts possibles amb la selecció en aquesta aturada i va marcar els dos gols polonesos en el primer partit contra les illes Fèroe.

Balde, Gavi, Lamine Yamal i Ferran fan doblet de victòries

Els blaugranes convocats amb la selecció espanyola van guanyar contundentment els dos partits classificatoris per a l’Eurocopa del 2024 contra Geòrgia (1-7) i Xipre (6-0).

Lamine Yamal va fer història amb la selecció espanyola. Va sortir de la banqueta al minut 44 del partit contra Geòrgia i va convertir-se en el debutant més jove de la selecció. Trenta minuts després, va marcar el setè gol del combinat espanyol del partit, i es va convertir, també, en el golejador més jove de la selecció. En el segon partit va estrenar titularitat amb la selecció absoluta i va ser substituït al minut 61 de partit.

Balde va veure des de la banqueta la victòria d’Espanya contra Geòrgia i va sortir com a suplent al minut 61 en el segon partit contra Xipre.

Gavi va ser titular i va jugar 58 minuts contra Geòrgia. Novament, contra Xipre va repetir titularitat i es va retirar al minut 76 amb un gol a la butxaca, ja que el de Los Palacios y Villafranca va ser l’encarregat d’estrenar el marcador.

Amb les lesions de Dani Olmo i Marco Asensio, Ferran Torres va ser convocat per al partit contra Xipre. El valencià va aprofitar l’oportunitat que li va donar el seleccionador Luis de la Fuente i va marcar un doblet en la mitja hora que va estar al terreny de joc, entrant al minut 61.

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Fes-te ara amb la nova equipació del jove davanter
COMPRA-LA ARA

Frenkie de Jong: dos de dos

Els Països Baixos de Frenkie de Jong van sortir victoriosos en els dos enfrontaments contra Grècia (3-0) i Irlanda (1-2), tots dos partits corresponents al classificatori per a l’Eurocopa del 2024.

Frenkie va ser titular en tots dos enfrontaments, jugant 77 minuts en el primer partit contra Grècia i jugant íntegrament el partit contra Irlanda.

Portugal manté el ple de victòries

La selecció portuguesa de Joao Félix i Joao Cancelo continua guanyant-ho tot en la fase classificatòria per a l’Eurocopa del 2024. Aquest cop, les victòries van ser contra Eslovàquia (0-1) i Luxemburg (9-0).

Cancelo va jugar com a titular contra Eslovàquia, sent substituït al minut 63. En el segon partit contra Luxemburg va sortir des de la banqueta en el minut 61 de partit.

Joao Félix va sortir des de la banqueta en el partit contra Luxemburg al minut 61 de partit. En la mitja hora que va jugar va tenir temps de fer el novè i últim gol dels portuguesos (9-0).

Raphinha, titular i golejador

La selecció brasilera de Raphinha va començar amb bon peu el camí cap al Mundial del 2026 amb dues victòries contra Bolívia (5-1) i el Perú (0-1).

L’extrem blaugrana va ser titular en el partit contra Bolívia i va marcar un dels cinc gols que va signar la canarinha. En el segon partit, va ser també titular, i es va retirar al minut 85 de partit.

Jaume Cuéllar, amb Bolívia

La Bolívia del jugador del Barça Atlètic Jaume Cuéllar va tancar la finestra de partits internacionals amb dues derrotes contra el Brasil (5-1) i l'Argentina (0-3).

El jugador del filial blaugrana va sortir de la banqueta al minut 76 contra el Brasil i va veure el partit contra l'Argentina des de la banqueta.