Local

La Junta Directiva oficialitza una nova penya a Barcelona

La Penya Tsunami Blaugrana serà la 60a penya oficial a la ciutat de Barcelona, la tercera al barri de Gràcia

La Junta Directiva del FC Barcelona ha oficialitzat a una nova penya barcelonista, la Penya Tsunami Blaugrana. La penya es converteix així en la 60a a la ciutat de Barcelona, i la tercera al barri de Gràcia.

La Penya Tsunami Blaugrana, que compta ja amb 125 penyistes i que té previsió de créixer de manera exponencial amb la seva oficialització, té com a objectiu principal fomentar les relacions socials de tots i totes les penyistes. La nova penya informarà i promourà l’assistència als partits de les diferents seccions del Club, tant si es juguen a casa com fora, especialment als partits de futbol del Femení, motiu principal pel qual es va fundar la penya.

A més, la nova penya vol organitzar activitats culturals, com ara cinefòrums amb documentals històrics del FC Barcelona, concursos fotogràfics o literaris. Els nous i les noves penyistes també volen treballar per als més petits d’entre els seus, organitzant activitats esportives especialment adreçades a la canalla.

La Penya Tsunami Blaugrana també es vol interrelacionar amb les penyes del seu voltant assistint als actes que aquestes organitzin i fomentant actes conjunts.

Més notícies aquí