Local

Montpeller 25-30 Barça: Cop d'autoritat en l'estrena a la Champions

El Barça debuta amb grandesa a la Champions 2023/24 en un partit molt complet de tot l'equip, incloent-hi els joves, que han estat a un gran nivell

El Barça ha inaugurat la seva participació en la Champions 2023/24 de la millor manera possible, amb una gran victòria a la pista del Montpeller (25-30). Els de Carlos Ortega han sortit a la pista amb la idea de no repetir els errors que van derivar en l'empat contra el Bidasoa a la Lliga, i des del primer moment s'ha vist una altíssima intensitat en defensa per tal de sortir ben endollats.

Alta intensitat defensiva des de l'inici

Amb l'orgull tocat, el Barça ha buscat també imposar el seu ritme en atac i poder sortir amb velocitat quan el joc ho permetia, agafant un lleuger avantatge inicial. No obstant això, el Montpeller, empès pel seu públic, que ha omplert la graderia, ha reaccionat posant-se per davant amb un 5-4 que, a posteriori, ha estat l'únic moment de tot el partit que han liderat els francesos.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

Perquè en aquell moment ha emergit la figura de Dika Mem, i el capità s'ha carregat l'equip a l'esquena en la primera part, amb una exhibició ofensiva i anotant 7 dels primers 14 gols de l'equip, sent clau perquè al descans el partit ja comencés a tenir un color tirant a blaugrana (11-16).

Els joves i Nielsen, claus per assegurar el triomf

A la sortida dels vestidors, el Montpeller ha buscat la proesa de remuntar el partit, i tot i posar-se a dos gols de distància, hi ha hagut dos factors clau per assegurar el triomf a l'estrena europea. Primer, un Emil Nielsen imperial sota els pals que s'ha fet gegant en els moments clau, i han estat molts, davant la baixa de Gonzalo Pérez de Vargas per motius familiars.

I segon, que a Carlos Ortega no li ha tremolat el pols a l'hora de fer saltar els joves Ian Barrufet i Petar Cikusa. Tots dos, amb el marcador ajustat, han estat més que a l'altura de la màxima competició europea, amb gols clau i una gran maduresa.

Així, s'han ajuntat tots els ingredients per fer una gran primera actuació a Europa per esvair els dubtes que s'haguessin pogut generar a Irun, i els culers ja han presentat les credencials a tot el continent.

Fitxa del partit

Montpeller: 25
Barça: 30

Montpeller: Desbonnet (0), Heseham (5), Pellas (2), Lenne (1), Skube (1), Porte (2) i Karlsson (3) - set inicial - Villeminot (2), Panic (0), Konan (0), Dubois (2), Guigon (0), Monte dos Santos (4), Berthier (1), Nacinovic (2) i Bolzinger (0).

Barça: Nielsen (0), Aleix Gómez (6), Dika Mem (8), Petrus (0), Frade (3), N'Guessan (3) i Wanne (0) - set inicial - Pol Valera (0), Carlsbogard (1), Gallego (0), Janc (2), Richardson (0), Barrufet (2), Cikusa (4), Javi Rodríguez (1) i Saric (0).

Parcials: 1-3, 4-4, 6-6, 7-10, 10-13, 11-16 / descans / 14-17, 16-19, 17-21, 19-25, 21-28, 25-30.

Àrbitres: Vaidas Mazeika i Mindaugas Gatelis.