Local

Els nominats del FC Barcelona als premis The Best

En total, 10 són els representants culers en les nominacions d'aquests premis, que es reparteixen en sis categories diferents

Ja han sortit els nominats als premis The Best 2023. I fins a 10 blaugranes apareixen en les llistes de les diferents categories seleccionades: millor jugadora, millor jugador, millor portera, millor porter, millor entrenador/a femení i millor entrenador masculí. 

L'equip femení del Barça està ben representat en el premi The Best a millor jugadora, amb fins a quatre futbolistes culers. Es tracta d'Aitana Bonmatí, Mapi León, Salma Paralluelo i Keira Walsh. En la llista masculina a millor jugador apareix el nom d'İlkay Gündoğan, que també opta a aquest prestigiós guardó.

Quant als porters, hi ha tres noms: els de Cata Coll i Sandra Paños en el premi The Best a Millor Portera i el de Marc-André Ter Stegen en el de millor porter. 

Finalment, pel que fa a entrenadors, els tècnics dels primers equips del Barça també han estat nominats en els seus respectius guardons. Jonatan Giráldez com a entrenador d'un equip femení, i Xavi Hernández com a míster d'un equip masculí. 

La votació, oberta

Un cop coneguts els noms de tots els nominats -un total de 50 entre les sis categories-, comença el període de votació.

Els premis The Best de la FIFA reconeixen anualment els jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores més destacats del món del futbol. I no només representen l'honor més gran de l'esport, sinó que també són una celebració en què es reconeix els aficionats del futbol, que hi tenen un paper vital i actiu.

És per això que tothom en pot formar part només pel fet de votar pels noms preferits en les diferents categories. L'enquesta ja està oberta i es pot fer a través del web del The Best. 

Més notícies aquí