Local

Seguim preparant el partit de dissabte

Raphinha ha estat l'últim a incorporar-se als entrenaments després d'arribar del Brasil, però ja treballa pensant en el duel contra el Betis a l'Estadi Olímpic

Ara sí que, definitivament, s'ha acabat l'aturada per les seleccions per al FC Barcelona. Si bé en l'entrenament d'aquest dimecres ja s'havien incorporat gairebé tots els jugadors internacionals, encara faltava l'arribada de Raphinha, després de jugar dos partits amb el Brasil.

L'extrem ja s'ha posat a les ordres de Xavi Hernández i, juntament amb els seus companys, ja treballa en el partit de dissabte a les 21 h contra el Betis a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Per Raphinha, a més, serà l'oportunitat d'estrenar-se com a local en partit oficial aquesta temporada, després de ser expulsat en l'estrena a Getafe i ara, ja superada la sanció, vol redimir-se també a la gespa.

Vols venir al FC Barcelona vs Real Betis?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Així, Raphinha i tots els jugadors disponibles del primer equip, a més d'Unai Hernández i Marc Casadó, del Barça Atlètic, s'han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per tal de tornar de la millor manera a la competició domèstica i evitar que es notin l'acumulació de minuts i de quilòmetres de les últimes setmanes per a la majoria.

 

Més notícies aquí