Local

João Félix i João Cancelo visiten les instal·lacions del Barça

Els darrers fitxatges culers han conegut el Barça Cafe, la Barça Store i el Barça Immersive Tour

João Félix i João Cancelo han viscut aquest divendres una nova experiència culer. Aquest migdia els dos darrers fitxatges culers han visitat les instal·lacions del Barça, on han pogut passejar i veure el Barça Cafe, la Barça Store i viure el Barça Immersive Tour.

Les dues noves incorporacions del Barça, que ja van disputar els seus primers minuts com a blaugranes el 3 de setembre en la victòria contra l'Osasuna (1-2) a El Sadar, han mostrat des de la seva arribada una gran alegria i orgull per formar part d'aquest club. També ho han fet avui durant la visita a les instal·lacions del FC Barcelona, on han estat al Barça Cafe, a la botiga oficial del Barça i al Museu del Club.

Nou Barça Immersive Tour
Explora el nou museu 100% interactiu.
Comprar entrades ara

A la primera parada, els jugadors han visitat el Museu i han experimentat el Barça Immersive Tour. I han pogut conèixer de primera mà i recórrer la història i els èxits del Club a la sala immersiva. Allà, João Félix ha quedat impressionat amb els trofeus de la Champions. A més, els nous culers han deixat plasmades les seves firmes que quedaran estampades al llibre de visites d'aquest espai blaugrana.

Tot seguit, els jugadors portuguesos han pogut tastar el cafè, unes pastes i una hamburguesa amb l'escut del FC Barcelona estampat. Després de delectar-se amb tots aquests àpats, han pujat a un mirador on han pogut veure l'estat actual i l'avenç de les obres de l'Spotify Camp Nou.

Finalment, tots dos jugadors s'han dirigit a la Barça Store de l'Spotify Camp Nou, on han pogut veure tota la roba d'aquesta nova campanya i han estampat els seus noms a la primera equipació blaugrana de la temporada 2023/24. A més, han posat amb un gran somriure amb la nova samarreta davant del lema Més que un club.

 

Més notícies aquí