Local

Barça Atlètic - Fuenlabrada: Domini sense recompensa (2-2)

El Barça Atlètic ha sumat el primer empat de la temporada contra el Fuenlabrada. Tot i que els culers han domminat la pilota, i s'han avançat en dues ocasions, un gol de penal i un des de fora l'àrea han evitat que els blaugranes sumessin la que hauria estat la segona victòria de la temporada

Empat amb regust amarg. El Barça Atlètic ha empatat a l'Estadi Johan Cruyff contra el Fuenlabrada (2-2) després d'avançar-se en dues ocasions. Aleix Garrido, amb una gran jugada individual i Pau Víctor rematant de forma inapel·lable una centrada han anotat els gols blaugranes. Dani Nieto, des del punt de penal i Sotillos, amb un gran xut han estat els encarregats d'igualar el marcador en dues ocasions.

Final del primer temps frenètic

El partit ha començat amb un Barça Atlètic molt seriós. El domini de la possessió no s'ha negociat i els blaugranes han marcat el ritme del partit. Era qüestió de temps que les ocasions comencessin a arribar. El primer gol ha arribat amb una meravellosa jugada individual d'Aleix Garrido. El ripollenc ha deixat asseguts a terra a dos defensors del Fuenlabrada amb un retall i ja des de l'àrea petitat ha sentenciat a Belman enviant la pilota al fons de la xarxa amb un potent xut al primer pal (1-0).

Els minuts posteriors al gol han mantingut la tònica del primer temps, el domini blaugrana amb la pilota als peus ha estat aclaparador i el partit s'ha jugat al ritme que marcaven els jugadors de Rafa Márquez. Quan faltaven dos minuts per arribar al descans, el Fuenlabrada s'ha pogut posar per davant al marcador aprofitant una de les poques ocasions que ha tingut a la primera part. L'àrbitre ha xiulat unes mans de Mikayil Faye a l'interior de l'àrea, després d'una centrada del conjunt madrileny. Dani Nieto no ha perdonat des dels onze metres i ha igualat el resultat (1-1).

Semblava que el partit arribaria a l'entretemps amb empat, però quedava una darrera sorpresa abans d'arribar al descans. Pocho ha servit una centrada al segon pal i Pau Víctor, que arribava en carrera, no ha perdonat i ha tornat a avançar al conjunt blaugrana en una de les darreres ocasions del primer temps (2-1).

Primer empat de la temporada

La segona part ha començat amb un gerro d'aigua freda per als blaugranes. Al minut 51 de partit, Sotillos ha rematat una pilota des de la frontal de l'àrea que ha dibuixat una trajectòria imprevisible per a Marc Vidal i ha acabat al fons de la xarxa (2-2). El gol del Fuenlabrada ha provocat un gir de guió al partit. Tot i que els culers encara tenien el domini de la pilota, els de Carlos Martínez s'han mostrat més atrevits en els primers minuts del segon temps.

Percan ha tingut una de les ocasions més clares del segon temps. Amb una finta s'ha quedat sol davant de Belman, el porter ha sortit ràpidament de sota pals i ha tapat espais per poder aturar la rematada del lleonès. Marc Vidal també ha volgut ser protagonista del partit. Després que una pilota quedés morta a l'interior de l'àrea Fer Ruiz ha rematat la pilota des de l'àrea petita just uns centímetres per sota del travesser. Amb una gran mostra de reflexos, el porter blaugrana ha enviat la pilota a córner.

La segona part ha seguit la tònica general del partit. Els blaugranes han dirigit el ritme del partit. No obstant això, no han trobat la fórmula per desfer l'empat i imposar-se al marcador tot i disposar d'algunes ocasions clares a les acaballes del partit. Amb tot, els blaugranes sumen quatre punts a la classificació i posen el punt de mira en el pròxim partit. El diumenge 24 de setembre a les 20 hores els de Rafa Márquez visitaran a domicili al Tarazona.

LA FITXA

Barça Atlètic, 2
Fuenlabrada, 2

Barça Atlètic: Marc Vidal; Gerard Martín, Mikayil Faye, Pelayo (Cubarsí min. 13), Héctor Font (Dani Rodríguez min. 77), Moha Moukhliss, Bernal, Aleix Garrido (Darvich min.26), Pau Víctor, Diego Percan (Cuéllar min. 77), Pocho (Edu Sánchez min. 77).

Fuenlabrada: J. Belman; Barbosa, Lama, Sotillos, Vigaray, Dani Nieto (Ilies min. 86), A. Galindo, Bravo (Alba min. 75), Fer Ruiz (Aarón Sánchez min. 86), Gómez (Gómez min. 63), Cristóbal (Benito min. 45).

Gols: 1-0, Aleix Garrido (min. 17); 1-1 Dani Nieto (p. min. 43); 2-1 Pau Víctor (min.45); 2-2 Sotillos (min. 51).

Àrbitre: Alonso de Ena Wolf, que ha amonestat a: Moha Moukhliss. Per part del Fuenlabrada, han estat amonestats: Alba, Lama i Aarón Sánchez.