Local

Barça 46-18 Rebi Handbol Cuenca: El Barça es llueix al Palau

Els homes de Carlos Ortega s'emporten una contundent victòria en la tornada a les pistes d'Aitor Ariño

El Barça s'exhibeix i s'emporta una contundent victòria per 46-18 al Palau Blaugrana davant el Rebi Handbol Cuenca a la segona jornada de la Lliga Plenitude, encara que és el tercer partit per als culers. El conjunt blaugrana ha aconseguit imposar el seu joc gràcies a una gran defensa i emportar-se una còmoda victòria, que suposa la segona de la temporada a la competició de lliga.

Inici autoritari blaugrana

Els homes de Carlos Ortega han arrencat el matx amb una gran intensitat, una defensa sòlida i contundent que els ha permès emportar-se el primer avantatge abans dels 7 minuts de joc (6-2). Els blaugranes han aconseguit aprofitar les pèrdues dels visitants per finalitzar contraatacs, sumat a una exhibició ofensiva de Dika Mem, que ha marcat tres gols als primers compassos.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

Tot i un gran inici, els culers no han afluixat i han continuat incidint a la porteria rival aconseguint un important avantatge abans del minut 20 de partit (16-6). L'aparició de Gonzalo Pérez de Vargas, les transicions ràpides i les pilotes filtrades entre la defensa conquena ha permès al Barça posar terra pel mig i aconseguir un avantatge que els donaria comoditat per a la resta del duel.

Des d'aquell moment, el Barça ha aconseguit jugar a plaer i imposar el joc amb atacs ràpids i corrent al contraatac. Amb Gonzalo en estat de gràcia, Janc amb 6 gols i Barrufet amb 5 han estat els encarregats de posar un contundent 28-11 al marcador abans del descans.

Cop d'autoritat

A la tornada dels vestidors s'ha produït la tornada a les pistes d'Aitor Ariño, que tornava a entrar a la convocatòria nou mesos després de ser operat del genoll.

Amb un ampli avantatge al caseller, els homes de Carlos Ortega han seguit castigant la porteria de David Mach, que ha entrat a la mitja part. Els primers compassos de la segona meitat han estat liderats pel capità del Barça, Dika Mem, que ha fet 4 gols i ha repartit dues assistències. Els visitants no han aconseguit trobar els buits en una defensa del Barça molt compacta, i les aparicions del Gonzalo han seguit augmentant la distància fins al 40-16 quan faltaven 10 minuts per al final del matx.

Amb el partit sentenciat, el jove blaugrana, Petar Cisuka ha tornat a deixar grans accions i mostres del seu gran potencial, i ha acabat el matx amb 5 gols. El Barça no ha donat respir als visitants ni als instants finals i s'ha endut el matx amb un 46-18 al marcador. Amb aquesta victòria, els blaugranes completen una setmana rodona després de vèncer el Montpeller en el primer partit de la Champions.