Local

Els Joãos viuen una estrena somiada

En la seva primera titularitat, el ‘14’ blaugrana ha estat l’autor del primer gol culer i ha deixat una ‘delicatessen’ en el segon, mentre que el '2' ha signat un golàs en el 5-0

Hay días que no se olvidan. Seguramente el de este sábado sea el caso de João Félix y João Cancelo, que han estrenado titularidad ofreciendo un recital de fútbol en su primer partido en el Estadi Olímpic Lluís Companys. João Félix ha sido el autor del primer gol y una pseudo-asistencia en el segundo, obra de Robert Lewandowski, mientras que João Cancelo ha firmado el 5-0 definitivo con una gran jugada individual.

João Félix: decisiu en els dos primers gols

Acompanyat en atac per Ferran Torres i Lewandowski, João Félix ha tingut llibertat de moviments rere el ‘9’ polonès. Com a segon punta, ha pogut fer el que més li agrada: baixar a rebre, tocar o encarar, segons necessitats del guió. També ha tirat una desmarcada decisiva en el minut 25, quan Oriol Romeu li ha servit una assistència que el portuguès no ha desaprofitat.

Només set minuts més tard, João Félix ha posat la cirereta al pastís amb una acció brillant... en què ni ha tocat la pilota. Christensen ha enviat una passada a João que aquest ha deixat passar obrint les cames i que ha fet que es convertís en una assistència de gol per a Lewandowski, que ha signat el 2-0. Acció de geni del ‘14’.

Un cop acabat el partit, João Félix ha reconegut la seva felicitat davant dels mitjans: “Estic molt content i les sensacions han estat molt bones”. “L’equip ho ha fet tot molt bé i jo i la meva família som feliços aquí, el canvi m’ha anat bé”, ha afegit. 

João Cancelo: exhibició i gol des del lateral

El otro jugador que estrenaba titularidad era el otro João. Y João Cancelo ha estado también a la altura de su compatriota, ofreciendo un gran rendimiento desde el lateral derecho, tanto a nivel defensivo como ofensivo. El 5-0 definitivo ha sido su obra, después de una gran acción individual y una definición impecable.

 

Més notícies aquí