Local

Lamine Yamal, el debutant més jove del Barça a la història de la Champions

Amb 16 anys i 68 dies, el ‘27’ blaugrana s’ha convertit en el segon debutant més jove de la competició, únicament superat per Moukoko

Lamine Yamal segueix fent història. Ara, a la Champions. El ‘27’ del Barça ha entrat al camp al minut 68 aquest dimarts contra el Royal Anvers a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i s’ha convertit en el segon debutant més jove en tota la història de la Champions, amb 16 anys i 68 dies. Només el supera el davanter alemany del Borussia Dortmund, Youssoufa Moukoko, que va estrenar-se a la màxima competició continental amb 16 anys i 18 dies, 50 dies abans que Lamine Yamal.

En clau blaugrana, el debut amb només 16 anys i 68 dies sí que suposa un rècord a la història del Barça. Lamine Yamal supera el registre d’Ansu Fati, que va fer-ho amb 16 anys i 321 dies quan va sortir de titular contra el Borussia Dortmund el 17 de setembre del 2019. Els altres futbolistes culers en estrenar-se a la Champions van ser Bojan Krkic, Leo Messi i Nano, tots amb 17 anys. 

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Fes-te ara amb la nova equipació del jove davanter
COMPRA-LA ARA

Fermín també debuta a la Champions

A banda de Lamine Yamal, aquest dimarts també s'ha viscut el debut de Fermín López a la màxima competició continental. El jugador andalús ha entrat al camp al minut 58 i ha ofert bons minuts en atac. 

Més notícies aquí