Local

Xavi: “Estem jugant millor a futbol”

El tècnic de Terrassa ha enaltit la figura de Gündogan, de qui ha dit que “ho millora tot”

“Estem en el millor moment de joc d'ençà que soc entrenador del Barça”, ha repetit Xavi Hernández després de la victòria incontestable contra l'Anvers. I és que el Barça ha brillat a Europa perquè ha tingut noms propis com João Félix, Gündogan, Lewandowski, però ha destacat la coralitat. 

“Hem de donar continuïtat al gran nivell de joc que tenim. Sabem que és qüestió de constància i treball”, ha exterioritzat un content Xavi Hernández. El guia de l'equip ha afegit que “ha estat tot positiu, perquè el públic ha estat al nostre costat i ha marxat a casa content, sabent que hi hem deixat la pell”. “Hem d'anar amb prudència i hem de continuar treballant, però estem en el bon camí. La pressió alta ha estat bona i el joc posicional també”, ha afegit. 

Les preguntes centrades en el conjunt han deixat pas a les individuals. El tècnic de Terrassa s'ha desfet en elogis cap a Gündogan: “Ho millora tot, ens ha caigut del cel. Juguem millor per aquest tipus de futbolistes. És un jugador superlatiu”. Un dels altres noms que s'ha repetit en la roda de premsa ha estat el de João Félix: “Li he dit que com més fàcil jugui, més marcarà. Té qualitat individual i molta intel·ligència. Està gaudint”. De Gavi ha indicat que “ens està ajudant molt amb la seva versatilitat, però encara l'estem treballant”.

Sens dubte, l'entrenador blaugrana s'ha mostrat content amb el joc i la victòria, però ha remarcat que s'ha d'anar pas a pas en aquesta Champions que arranca. 

 

 

Més notícies aquí