Local

La segona millor ratxa de Xavi

El Barça suma ja sis victòries consecutives i s’acosta el rècord del tècnic de Terrassa a la banqueta

Victòria rere victòria. El Barça de Xavi Hernández ha guanyat els sis últims partits que ha disputat i ja pot presumir d’haver establert la segona millor ratxa des que el tècnic de Terrassa s’asseu a la banqueta, superant dues ratxes de cinc triomfs consecutius assolides durant el setembre de 2022 i l’abril de 2023. El proper repte, igualar o superar les vuit victòries consecutives que es van assolir durant els dos primers mesos de l’any 2023. 

Vols venir al FC Barcelona vs Sevilla?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Un mes ple de victòries

Des de l’empat contra el Getafe en la primera jornada de Lliga el 13 d’agost, la resta de partits del conjunt blaugrana han acabat amb victòria. Els partits de Lliga contra Cadis, Vila-real, Osasuna, Betis i Celta i la victòria en Lliga de Campions contra l’Anvers han consolidat el segon millor cicle de victòries des que Xavi Hernández va ser nomenat entrenador del primer equip el novembre de 2021. 

A més, els registres golejadors en aquesta ratxa de partits són excel·lents. Els blaugranes tenen un balanç de 17 gols anotats i només 6 gols encaixats en els darrers sis enfrontaments. En tres d’aquests duels, la porteria de Marc-André Ter Stegen ha quedat imbatuda. 

A per les vuit victòries

La ratxa de victòries més llarga de l’equip des que Xavi Hernández s’asseu a la banqueta es va produir entre el 15 de gener i el 12 de febrer de 2023. Els blaugranes van guanyar vuit partits de manera consecutiva, començant per la final de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid, que va suposar el primer títol del tècnic de Terrassa. 

Les victòries contra Ceuta i Reial Societat en Copa del Rei i els triomfs contra Getafe, Girona, Betis, Sevilla i Vila-real a la Lliga van marcar la millor ratxa des que el terrassenc és l’entrenador del primer equip. 

Ara bé, aquestes vuit victòries es podrien ampliar fins a onze si es considerés com a triomf la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Betis, que va acabar amb empat en el temps reglamentari i victòria als penals.

Més notícies aquí