Local

Xavi: "Hem tirat d'èpica, caràcter guanyador i coratge"

L'entrenador blaugrana, l'endemà de renovar, s'ha mostrat encantat amb l'orgull que ha tret el seu equip per a remuntar un 0-2 en menys de 10 minuts

Nit màgica a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, tan màgica com la muntanya de Montjuïc i en unes hores més que especials per a Xavi Hernández, l'endemà d'anunciar-se la seva renovació com a entrenador del primer equip del Barça. Amb aquest context i la remuntada contra el Celta (3-2), el tècnic blaugrana ha expressat la seva alegria per haver guanyat un partit que semblava perdut, però conscient de que el seu equip ha jugat amb foc.

El duel ha durat gairebé 100 minuts, però els culers en volen recordar només els últims, que han estat els de la remuntada. Xavi ha assegurat que "no ha sigut un bon partit però aquests partits normalment els perdíem. Avui hem tirat d'èpica, caràcter guanyador i de coratge, quelcom que a vegades ens ha faltat en aquest club."

Vols venir al FC Barcelona vs Sevilla?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Content amb la persistència culer

En aquest sentit, també ha valorat l'actitud de l'afició: "vas 0-2 a casa i la gent continua animant i tenint fe. Això és fantàstic. Normalment, ho donàvem per perdut i ens hem de rebel·lar amb això, no hem d'instaurar aquestes coses negatives."

Els tres punts s'han aconseguit, però al davant hi ha hagut "un Celta que fa un gran partit defensiu i amb un contraatac bestial. Han tancat molt bé línies de passada per dins i ens ha costat per fora. El Celta ha fet un gran partit", ha explicat.

El tècnic blaugrana s'ha mostrat conscient dels errors del seu equip, i ha asseverat que "quan baixem la intensitat patim molt. Però dels errors també se n'aprèn i cal intentar-ho fins al final. Hem hagut de treure caràcter, fe i èpica i demostrar que això també ho tenim nosaltres."

Més notícies aquí