Local

El calendari exigent del mes d'octubre

El conjunt blaugrana afronta un mes d'octubre clau, amb dos partits de Champions, una aturada de seleccions i el primer Clàssic oficial

El FC Barcelona afronta un exigent mes d'octubre ple de partits, amb una aturada de seleccions pel mig i un Clàssic de Lliga, a més de dos partits de Champions. En total, els homes de Xavi Hernández tenen programats cinc partits en aquest proper mes i els culers buscaran seguir collint victòries.

El calendari del Barça
Consulta tots els partits del conjunt blaugrana de la temporada 2023/24
Accedeix-hi!

Per començar, el Barça arrencarà aquest mes d'octubre visitant l'Estadi do Dragão per enfrontar-se al Porto en el segon partit de la Champions League. Després de la golejada en el debut europeu contra l'Antwerp, els blaugranes buscaran tornar a mostrar la seva millor versió dimecres que ve 4 d'octubre, a les 21.00 hores, a Portugal.

Aquella mateixa setmana, el conjunt dirigit per Xavi Hernández tornarà a jugar lluny de casa, aquesta vegada davant el Granada en la novena jornada de la competició domèstica. El matx es disputarà el proper diumenge 8 d'octubre a l'Estadi Los Cármenes, a les 21.00 hores.

Després del duel a Granada arriba l'aturada de seleccions, que serà del 12 al 17 d'octubre, i alguns dels jugadors disputaran amb els combinats nacionals les diferents classificatòries.

En la tornada de les seleccions respectives, els culers encadenaran tres enfrontaments consecutius com a locals. Primer tornarà la Lliga a Montjuïc per rebre l'Athletic Club a la Jornada 10. El partit serà el diumenge 22 d'octubre, a les 21.00 hores.

Vols venir al FC Barcelona vs Athletic club?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Només tres dies després, el Barça se cita amb la Champions de nou a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Serà el torn de veure's les cares contra el Xakhtar el dimecres 25 d'octubre, a les 21.00 hores, en el tercer duel de la fase de grups.

Vols venir al FC Barcelona vs FC Shakhtar Donetsk en Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

I, per tancar el frenètic mes d'octubre, no hi ha millor manera de fer-ho que amb un Clàssic contra el Reial Madrid. El dissabte 28 d'octubre, a les 16.15 hores, tindrà lloc la gran cita, al primer Clàssic oficial de la temporada corresponent a la Jornada 11 de la competició domèstica.

Vols venir al FC Barcelona vs Real Madrid?
Aconsegueix ara les teves entrades.
COMPRA ENTRADES

 

Més notícies aquí