Local

Així son els dissenys d’Herno per al Barça masculí 23-24

L'equip de Xavi Hernández estrenarà per al desplaçament a Porto els nous vestits de la firma italiana per aquesta temporada

El primer equip de futbol masculí viatjarà aquest dimarts a Porto per disputar el segon partit de la fase de grups de la UEFA Champions League. I ho farà estrenant els nous vestits que la casa de moda italiana Herno ha dissenyat per aquesta temporada.

 

Serà el segon any que el conjunt blaugrana llueix aquesta firma, que es caracteritza per un estil italià en el que s’incorporen criteris com la sostenibilitat, l’eficiència en els teixits i un concepte de prendes funcionals que s’ajusten a les necessitats dels equips esportius.

El FC Barcelona i Herno van signar el passat mes de novembre un acord de patrocini amb què la firma italiana es convertia en partner oficial en la categoria de Formal Wear durant tres temporades, fins a la 2024/25. Durant aquest període, els jugadors i l’staff dels primers equips de futbol femení i masculí, juntament amb l’equip de bàsquet blaugrana, vestiran els dissenys de la casa de moda en els seus desplaçaments en competicions europees, així com en les finals de les diferents competicions en les que puguin prendre part.

Més notícies aquí