Local

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona vol mostrar públicament el seu rebuig davant un atac injustificat i impropi del Sevilla FC, club que avui ha refusat seure a taula en el dinar institucional entre directives previ al partit d’aquest vespre entre els dos equips a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on els seus representants també han refusat assistir a la Llotja d’Honor.

Addicionalment a aquest menyspreu, el club andalús ha enviat un comunicat a l’opinió pública en què mostra “indignació i rebuig per les pràctiques realitzades per exdirigents del FC Barcelona imputats pel cas Negreira” i anuncia la seva absència a la Llotja en el partit d’avui.  
El Barcelona entén que això és un atac contra la institució catalana i una ofensa inacceptable.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

El denominat Cas Negreira no pot servir d’excusa per a tals actuacions, ja que el procediment judicial es troba en una fase d’instrucció molt prematura i el posicionament del Sevilla FC clarament prejutja uns fets que, en cap cas, i en cap de les seves preliminars i hipotètiques tipificacions, estan acreditats.

A més, la decisió judicial notificada en el dia d’ahir no modifica, en absolut, la situació fàctica i jurídica del FC Barcelona en el procediment; resulta jurídicament molt discutible; no esdevé d’una activitat provatòria fonamentada i serà degudament recorreguda pel Club.

A més, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ja va intervenir fa mesos en una assemblea extraordinària de LaLiga, expressament convocada per aquest cas, on va donar tot tipus d’explicacions i aclariments sobre aquesta qüestió.

L’actuació del Sevilla FC, a més, resulta del tot incongruent donat que per una banda fa esment a la presumpció d’innocència i per l’altra nega el seu exercici al FC Barcelona en el procediment judicial que s’està tramitant actualment.

Davant aquesta posició inadmissible i injustificada del Sevilla FC, el FC Barcelona dona per trencades totes les relacions amb la institució sevillista en la mesura que no rectifiqui el seu actual posicionament.

Més notícies aquí