Local

Noia - Barça: Explosió de gols i final feliç (5-8)

El Barça exhibeix el seu potencial ofensiu en una gran segona part a Galicia per guanyar un partit boig que s'havia complicat en el primer temps

El Barça guanya un duel esbojarrat contra el Noia (5-8) gràcies a uns minuts màgics a la segona part on s'ha destapat tot el potencial ofensiu dels culers.

Primera part d'alternatives constants

Tot i això, el duel a terres gallegues ha tingut dues parts molt diferenciades. La primera ha tingut alternatives constants i gols i ocasions per totes dues bandes, mentre que la segona ha estat 100% blaugrana, que ha aniquilat les esperances locals amb tres gols en quatre minuts a la sortida de vestidors.

No et perdis els propers partits de Futsal al Palau
Viu el Barça de Futsal en directe.
Compra Entrades

Només s'havia jugat un minut i un segon quan ha caigut el primer cop en forma de gol del Noia. Pola, aprofitant una lleugera passivitat defensiva del Barça, ha rematat de cap després d'un servei de banda (1-0, min. 2) i ha obert la llauna. Però la resposta dels culers ha estat gairebé instantània, amb una definició de primeres d'Adolfo després d'una contra conduïda per Matheus (1-1, min. 3).

Però la igualada ha durat poc, i una mala defensa blaugrana l'ha penalitzat Pirata i, amb un rebot en Sergio González, ha posat de nou els corunyesos per davant (2-1, min. 7). Les ocasions s'han anat succeint a les dues àrees, i el mateix Sergio González ha vist frustrada la seva redempció quan un defensa li ha evitat el gol sota pals. Per part del Noia, Pirata n'ha tingut un parell per marcar el tercer, però al descans ja s'hi ha arribat amb empat.

Empat clau abans del descans

Tot i que el Noia ha volgut minimitzar els atacs culers jugant amb porter-jugador, André Coelho ha igualat les forces (2-2, min. 19). A la represa, el Barça ha sortit decidit a no donar opció al Noia, i semblava que havia rebentat del tot el partit amb cinc gols en menys de 10 minuts.

Minuts màgics en atac

Matheus ha obert el camí (2-3, min. 21) i Antonio l'ha seguit amb la seva primera diana de la temporada (2-4, min. 23). El Barça s'havia tret la pressió de la primera part, i els gols han seguit arribant. En el minut següent, amb el doblet de Matheus (2-5, min. 24) i, pocs minuts més tard, amb dos gols gairebé de forma consecutiva de Sergio González que s'ha pogut redimir, ara sí, del gol en pròpia (2-6, min. 28) i ha deixat el partit gairebé vist per a sentència (2-7, min. 29).

Final tens però triomf culer

I aquest gairebé és perquè el Noia ha buscat una remuntada èpica que ha acabat anul·lant el Barça. Els gallecs han respost amb Altamirano (3-7 min. 30) i el partit s'ha escalfat en excés. Catela ha acabat expulsat en una picabaralla i el Noia ha retallat distàncies gràcies a Pola (4-7, min. 35) en un gol precedit per una falta clara no xiulada a favor del Barça.

David Pazos ha fet creure la parròquia local amb el tercer gol seguit dels seus (5-7, min. 37), però ha hagut d'aparèixer Pito com a bomber improvisat per apagar l'incendi amb el gol definitiu (5-8, min. 39) que fa que els blaugrana es retrobin amb la victòria després de caure entre setmana.

Noia: 5
Barça: 8

Noia: Sarmiento, Pola, Pazos, Altamirano, Rufino - cinc inicial - Power, Pirata, Pau, Jabá, Nico Rosa, Machado, Atos i Iván.

Barça: Dídac, Erick, Matheus, Adolfo, Álex - cinc inicial - Feixas, Antonio, Catela, Sergio González, Pito i Coelho.

Gols: 1-0, Pola (min. 2); 1-1, Adolfo (min. 3); 2-1, Sergio González, en pròpia (min. 7); 2-2, André Coelho (min. 19); 2-3, Matheus (min. 21); 2-4, Antonio (min. 23); 2-5, Matheus (min. 24); 2-6; Sergio González (min. 28); 2-7, Sergio González (min. 29); 3-7, Altamirano (min. 30); 4-7, Pola (min. 36); 5-7, David Pazos (min. 38); 5-8, Pito (min. 39).

Àrbitres: Éder Gómez de Salazar i Luis Manuel Manso Martín. Han amonestat a Pazos, Altamirano, Rufino, Machado i Power, del Noia, i tambe a Matheus, Sergio González, Coelho i Antonio, del Barça. També han expulsat el blaugrana Catela.