Local

Valladolid - Barça: Victòria coral en un festival golejador (31-42)

Els de Carlos Ortega sumen la quarta victòria a la competició domèstica, amb Dika Mem i Blaz Janc com a màxims golejadors, el dia del debut a la Lliga del porter Filip Saric

Nova jornada de Lliga Asobal i nou triomf del Barça d'handbol. Aquest cop contra l'Atlètic Valladolid, al Polideportivo Huerta Del Rey, en un partit en què els culers s'han emportat la victòria per un resultat final de 31-42. Tot plegat en un enfrontament, corresponent a la jornada 4, que els de Carlos Ortega han dominat pràcticament en tot moment i en què Blaz Janc i Dika Mem han estat els màxims golejadors, amb 6 gols cadascun, en un festival d'anotació.

Superiors pràcticament des de l'inici

Tot i que els dos equips han començat molt seriosos i amb un intercanvi de cops, el talent blaugrana s'ha acabat imposant i, ja al descans, el resultat ha estat favorable (15-22). Malgrat aquest inici igualat, ràpidament l'atac culer ha començat a funcionar, especialment amb el lideratge de Petar Cikusa (2 gols en 3 minuts) i el bon joc coral (5-7, min 6). A més, quan el Barça ha millorat en defensa les distàncies s'han ampliat (7-14, min 14).

El Valladolid ha intentat reaccionar (11-15, min 20), però els de Carlos Ortega han frenat la inèrcia local amb canvis que han donat un nou impuls. Així, s'han continuat ampliant les distàncies i la velocitat d'homes com Ariño i Janc han permès als blaugrana situar el 15-22 al descans.

Després del pas pels vestidors, el Barça ha entrat molt bé i, a poc a poc, ha anat fent més gran la seva renda (19-31, min 42). El Valladolid, però, ha millorat en defensa i ho ha pogut aprofitar per baixar de la barrera dels 10 gols (25-34, min 50).

L'entrada del doble pivot per part de l'equip d'Ortega, però, ha evitat la reacció local, que no ha pogut moure gaire més el marcador, en un tram final de partit en què ha debutat en competició de Lliga Filip Saric.

Finalment, 31-42 i nova victòria per al Barça, la quarta en cinc jornades, que permet als culers mantenir-se al capdavant de la classificació.

LA FITXA

ATLÈTIC VALLADOLID, 31

BARÇA, 42

Atlètic Valladolid: Yeray Lamariano, Nicolo D'Antino (5), José Toledo (2), Álvaro Martínez (8), Darko Dimitrievski (1), Afonso Lima (1), Miguel Camino (3) -set inicial- César Pérez (ps), Alejandro Pisonero (5), Edu Calle (3), Pablo Herrero (1), Tarcisio Freitas, Miguel Martínez (1), Francisco de Fuentes Papperitz (1), Pedro Martínez, Robert Rosell.

Barça: Pérez de Vargas (1), Ariño (3), Carlsbogard (2), Thiagus Petrus, Gallego (1), Dika Mem (6), Blaz Janc (6) -set inicial- Filip Saric (ps), Petar Cikusa (3), Hampus Wanne (3), Aleix Gómez (3), Langaro (4), Richardson (4), N’Guessan (1), Luís Frade (2), Javi Rodríguez (3).

Parcials: 4-5, 6-9, 7-14, 10-15, 13-18, 15-22 (descans), 18-26, 19-29, 22-32, 25-34, 28-39, 31-42 (final).

Àrbitres: Andrés Rosendo López, José Carlos Friera Cavada.