Local

Barça Atlètic – RC Celta Fortuna: Duel atractiu de filials

[17:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana vol donar continuïtat a la victòria assolida la setmana passada a domicili i sumar de nou els tres punts a casa

L’Estadi Johan Cruyff acull aquest diumenge un duel atractiu de filials. A les 17:00 hores s’enfronten el Barça Atlètic i el RC Celta Fortuna corresponent a la jornada 6 del campionat de Lliga de la Primera Federació. El filial blaugrana arriba al partit amb bona moral després d’aconseguir sumar la primera victòria a domicili davant la SD Tarazona (0-2) la setmana passada amb dos gols de Pau Víctor, màxim golejador de l’equip amb quatre gols en cinc partits. Així doncs, el conjunt culer vol donar continuïtat al triomf i tornar a sumar els tres punts a casa, després que en l’últim duel com a local se’ls escapessin dos punts davant el Fuenlabrada (2-2).

Els dos equips, a més, sumen els mateixos punts després de cinc jornades, amb els mateixos partits guanyats, empatats i perduts. “Serà un partit interessant entre dos equips que intenten tenir la possessió de la pilota”, ha explicat el tècnic del Barça Atlètic, Rafa Márquez, als mitjans del Club, en la prèvia del partit. 

El conjunt gallec, per la seva banda, arriba al duel després de la victòria a casa davant l’Arenteiro (4-3) i amb ganes de sumar la seva primera victòria fora de casa. El conjunt que dirigeix Claudio Giráldez, compta amb una plantilla amb jugadors de gran talent, com ara Raul Blanco, Hugo Sotelo, Damián Rodríguez i Alfonso González, entre d’altres. A més, també servirà per retrobar-se amb l’exblaugrana Coke Carrillo, actual porter del RC Celta Fortuna.

Convocatòria de 19 jugadors

Per aquest partit, el tècnic Rafa Márquez no podrà comptar amb el sancionat Mikayil Faye, després de l’expulsió davant la SD Tarazona, ni tampoc amb els lesionats, Aleix Garrido, Biel Vicens i Pelayo. Amb qui sí que ho podrà fer és amb Àngel Alarcón que ha rebut l’alta mèdica. 

Així doncs, aquesta és la llista de 19 jugadors convocats: Astralaga, Trilli, Gerard Martín, S. Dominguez, M. Casadó, A. Alarcón, Moha M, Percan, Iker Goujon, Marc Vidal, Cuéllar, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Cubarsí, Bernal, H. Fort i Cortés. 

A les 17:00 hores rodarà la pilota a l’Estadi Johan Cruyff en un duel atractiu de filials. Que comenci l’espectacle. 

Més notícies aquí