Local

Barça Atlètic - RC Celta Fortuna: Empat lluitat (1-1)

Els blaugranes han sumat un punt després de capgirar el gol inicial gallec, i jugar bona part de la segona meitat amb un home menys

Punt lluitat al Johan Cruyff. Els homes de Rafa Márquez han anat a contracorrent des del minut 52 per l'expulsió d'Unai, però abans s'havien refet del gol inicial del Celta. Res més ha mogut l'empat de l'electrònic. Un resultat que deixa el balanç dels blaugranes en Lliga en dues victòries, dos empats i dues derrotes.

Pau Víctor té una necessitat constant de gol. El màxim anotador del Barça Atlètic ha estat el primer a encarnar el perill amb una internada plena de velocitat i qualitat. La seva centrada de molta intenció rematadora no ha trobat cap company per una festivitat matinera. Perquè tot just havien passat dos minuts de joc d'un matx de molta presència ofensiva, i de ritme. No només per part del conjunt de Rafa Márquez. També per part del Celta Fortuna. Raúl Blanco s'ha topat amb un inspirat Marc Vidal i, posteriorment, amb el pal al minut 6 i Pablo Durán, altre cop amb el porter barcelonista al 8.

Possessió culer, gol celeste

De l'electricitat a un context més pausat. Els catalans han volgut controlar l'anarquisme inicial amb llargues possessions. Un argument insuficient per arribar, de nou, a la porteria de Coke. Perquè els visitants s'han concentrat en tancar línies de passada i en pressionar alt. D'aquesta manera, la jornada 6 ha entrat en un guió més ordenat on el Barça Atlètic ha mogut i mogut la pilota. Un monòleg que s'ha instaurat en el duel, però no ha evitat dues noves intervencions de Marc Vidal, i el gol celeste en una acció d'estratègia.

Amb paciència i qualitat arriba l'empat

Aquest 0-1 no ha fet virar el signe de l'enfrontament. Fins i tot s'ha vist un Celta molt més defensiu. Quan més hermètic estava el conjunt gallec ha arribat l'empat del Barça Atlètic. Héctor Fort s'ha apuntat l'1-1 després de rebre una pilota a la frontal de l'àrea, fer un retall i a la mitja volta enviar un xut llunyà creuat al fons de la xarxa. Una diana que ha donat embranzida als de Rafa Márquez, que han estat a punt de marxar al descans amb avantatge. Perquè la possessió ha estat més veloç i fructífera.

Les bones notícies blaugranes no han tingut continuïtat a la segona meitat. Unai Hernández ha estat expulsat amb vermella directa al minut 52. Una inferioritat que el Barça ha portat bé, ja que inclús, ha gaudit d'una ocasió d'un elèctric Pocho. Ara bé, els celestes també han estat capaços d'acréixer les estadístiques aturadores del 13, que ha dibuixat una nova mà salvadora. El de Vila-real ha augmentat el seu catàleg enmig d'un intercanvi de possessions. Més esporàdiques per part del Barça Atlètic, que s'ha concentrat a defensar davant l'increment ofensiu rival.

Els culers també han tret el cap en atac en les acaballes del matx. Especialment, de les botes d'un incisiu Cuéllar. Res més, però, ha evitat l'empat final. Un resultat lluitat pels homes de Rafa Márquez, que han sumat el segon empat del curs a la Lliga de la Primera Federació. El següent repte és a domicili contra la Reial Societat (diumenge 8 d'octubre, 20 hores).

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 1
RC Celta Fortuna, 1

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, S. Domínguez, Casadó, Moha M. (Trilli, min 86), Percan (Alarcón, min 69), Pocho (Cuéllar, min 69), Pau Víctor, Unai, Cubarsí i H. Fort (Bernal, min 86)
RC Celta Fortuna
: Coke, Javi Rueda (Fer, min 67), Javi Rodríguez (Bruno, min 85), Joel López, Damián (Javi Domínguez, min 67), Miguel Román, Pablo Durán (Lucas, min 85), Raúl Blanco, Yoel Lago (Iván, min 74), Hugo Álvarez i Alfon

Gols: 0-1, Hugo Álvarez (min 28); 1-1, H. Fort (min 40)

Àrbitre: Ramo Andrés. Ha amonestat amb targeta groga els locals Cubarsí (min 5) i Marc Vidal (min 90) i els visitants Yoel Lago (min 73), Iván (min 90) i Lucas (min 93), i amb targeta vermella el local Unai (min 52)